Bölge halkının sesine kulak verin

Bulancak iskelesinin “Korkuluk Demirleri” boyansın, alttaki beton kırılsın?
Bu haber 2016-10-30 15:56:10 eklenmiş ve 1290 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İskelesindeki paslanmış demir korkuluklar ve alt kısmında ki beton yüzünden kendini temzileyemeyan taşın kırılması bekleniyor.

 

 

Daha önceden Bulancak İskelesi rüzgar ve yağmurla birlikte deniz suyu ile kendisini yıkıyordu. Yapılan demir altına betonla pislikler kalırken özellikle balıkçıların ve gezenlerin çekirdek kabukları beton yüzünden iskelede kaldığı görüldü. çevreciler hemen denzi kırleniyor demesin bu atıklar genelde doğal atıklar olarak bilinenlerden yanı naylon veya plsatik çöplerden bahsetmiyoruz.

 

 

İşte bu nokta da Bulancak Belediyesinin çöp kutuları yokması her ne kadar görsel olmasada gayet iyi olduğu görüldü. yanı demir korkuluklara montaşlı bir havada çöp kutusu daha iyi olurdu. Çünkü Bulancak İskelesine gelen kayıkların malzeme taşıyan ve balık almaya gelen balıkçı araçları  ilçe ekonomisine girdi sağladığı belirtildi. Bu nedenle çöp kovalarının mevcut demirlere askılı olan şayet olursa daha kullanışlı olacağı görüldü. Bu yapılan çöp kovası ise iskelenin daralmasına neden olduğu görüldü. Bu nedenle görsel ve ekonomik olmadığını belirtmek istedik.

 

 

 

Bulancak İskelesi şu anda tek yapılacak çalışmanın ise mevcut paslanmış demirlerinin deniz suyuna dayanıklı gökkuşağı gibi boyanması gerektiğ vurgulandı. Bulancak İskelesnde yapılacak projede ki su fiskiyeleri ve aydınlatmaları bir kenarda dursun açılan paslanmış olan korkuluk demirlerinin boyanması ve gece görsel şekilde görülecek şekilde led aydınlatma ile sınırlarının belirlenmesi çok daha iyi olacağı bölge halkı tarafından dile getirildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bölge halkının sesine kulak verin Bulancak iskelesinin Korkuluk Demirleri boyansın alttaki beton kırılsın ? bulancak haber giresun haber recep yakar i belediye başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi