Vali Karahan Makamda Tebrikleri Kabul Etti


Bu haber 2016-10-29 12:42:36 eklenmiş ve 1023 kez görüntülenmiştir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşku ve heyecanla kutlanmaya devam ediyor.
 
Sayın Valimiz Hasan Karahan. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da Valilik Makamında tebrikleri kabul etti.
 
Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri başta olmak üzere, resmi ve özel kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve diğer davetliler, Başkent dışındaki illerde tebrikata giriş sırasına göre makama girerek Vali Karahan’a tebriklerini sundu.
 
Valilik Makamında, Vali Karahan tarafından kabul edilen geniş katılımlı tebrik programına: Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik, Recep Uzal ve Cahit Karatepe, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ali İhsan Ersoy,  İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Sahil Güvenlik 71.Bot Komutanı Yüzbaşı Ömer Oran, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Kurmay Başkanı J.Alb. Metin Birlikbaş, Ak Parti İl Bakan Vekili Kenan Tatlı, askeri personel, daire amirleri, okul müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.    
ETİKETLER : Vali Karahan Makamda Tebrikleri Kabul Etti bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi