En küçük CHP’lı Ali Efe Dereli ile İlçe Başkanı birlikte çelenk bıraktı

CHP’sı Cumhuriyet Bayramını 2. Kez kutladı
Bu haber 2016-10-29 00:40:42 eklenmiş ve 2912 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe  Başkanlığı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktılar.

 

 

CHP’sı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yıldönümü dolayısıyla bugün Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak ilçe Başkanlığı çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve hepbir ağızdan okunan İstiklal Marşımızı okunmasıyla devam etti.

 

 

Çelenk töreninde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reşat Özdemir Cumhuriyetin kendileri için yaşam tarzı olduğunu ve bu yaşam tarzından asla ödün vermeyeceklerini vurguladı.  Her yıl ayrı bir gurur ve sevinç ile kutladıkları bu çok önemli ve anlamlı bir günde ilçe Başkanı Özdemir Özdemir  tüm ulusumuzu ve CHP’lileri Bulancaklıları tüm içtenlikle kutluyorum. Bu süreçte birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüz olacaktır sözleri ile tamamladı.Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programa Giresun İl Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ve partililerde hazır bulundular.

 

 

 CHP’sının Cumhuriyet Bayramı kutlamasında en küçük 8 yaşında ki CHP’lı Ali Efe Dereli ilçe Başkanı Reşat Özdemir’in birlikte çelenk burakması  objektiflerimize böyle yansıdı. 

 

 

ETİKETLER : CHP’sı Cumhuriyet Bayramını 2. Kez kutladı En küçük CHP’lı Ali Efe Dereli bayramı coşkuyla kutladı Giresun İl Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ilçe Başkanı reşat özdemi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi