Alkışlar DER-KAR’a

Hayvanların insanlara emanet edilen bir can olduğunu unutmayalım
Bu haber 2016-10-18 00:03:55 eklenmiş ve 2270 kez görüntülenmiştir.

Kış mevsiminde sokak hayvanlarını unutmayan DER-KAR İNŞAAT.MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ Dereli iş yerinin önünde yavru sokak kedisini severken, beslerken objektiflerimize böyle yansıdı.

 

DER-KAR Dereli Terazi Sokak’ta sokak kedisini beslemekle kalmayarak kucaklarına alıp onu ısıtmaları ve sıcak sevgi dolu yemek ve bir kap su vermeleri takdir edildiği kadar örnek alınması gereken bir davranış olarak gösterildi. DER-KAR İNŞAAT.MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ önünde kediyi seven ve onu besleyen Erol Arslan, Musa Yıldırım ve Ersin Dereli sokak hayvanına gösterdikleri sevgi ve ilgi alkışlanacak hareket ve örnek olacak bir davranış olarak görüldü.

 

Neredeyse her gün iş yerinin önüne gelen yavru kediye elleriyle besleyen DER-KAR çalışanları çevre esnaflarında özellikle lokantaçı Gökhan’ın verdiği yemek artıkları yada sıcak yemekleri ile adeta ziyafet çektikleri görüldü. Özellikle  kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde sokak hayvanları için yemek artıklarını evdeki ya da iş yerlerinde ki lokantaların yemek artıklarını lütfen sokak hayvanlarına vermelerini söyleyen DER-KAR çalışanları iş yerinin sıcaklığını sokak kedilerinide aynı şekilde gösterdikleri büyük memnunluk ve mutluluk yaşattı.

 

 

Giresun Bulancak’ta böylesi duyarlı esnafların varlığı kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanların sıcak yuvası gibi gösterilmesine neden oldu. Kış aylarında yiyecek ve barınak bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarını unutmayan DER-KAR adaletin simgesi olan ve ismini tarihi çeşmeden alan Terazi Sokak’ta bulunan dükkanın önünde yemek ve su kabı  bırakarak bu davranışı ile örnek esnaf olarak hayvan severlerin takdirini ve sevgisini de kazandı. Hayvanların insanlara emanet edilen bir can olduğunu hatırlattılar.

 

 

DER-KAR İNŞAAT.MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ kış mevsiminde sokak hayvanlarını unutmamalıyız. Her sabah kapı önüne yiyecek koymak zor bir şey değil” şeklinde konuştukları görüldü. DER-KAR ayrıca iş yerinde lokma artıklarını ve urdalanan yiyecekleri adaletin simgesi olan Terazi Çeşmesi’nin üstüne atarak kuşlarıda besledikleri onları unutmadıkları söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Alkışlar DER-KAR Hayvanların insanlara emanet edilen bir can olduğunu unutmayalım erol ersin musa dereli yıldırım dereli der-kar bulancak haber giresun haber bulancak terazi çeşmesi kuşlar haynalar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi