VİRA BALIK RESTORAN’da balık sonrası bal kabağı yediniz mi?

Her gün günlük gelen taptaze balıkları siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.
Bu haber 2016-10-08 17:02:59 eklenmiş ve 2601 kez görüntülenmiştir.

Geçen hafta içinde Bulancak Haşim Halk Pazarı Marketi’nde Adapazarı’ndan getirilen ve sergilenen 50  kilo ağırlığındaki dev bal kabağını Bulancak Vira Balık işletmesinin satın aldığı öğrenildi.

 

bulancakhaber.net’in geçen hafta içinde yaptığı haberde Merkez Haşim Halk Pazarı Marketine dev bal kabağının Adapazarı’ndan özel olarak bir çiftlikten getirildiğini duyurmuştuk.  Haşim Halk Pazarı Marketler Kurucusu Haşim Azder ve Torunu Neslişah Azder, dev bal kabağının marketlerine alışveriş yapmaya gelenlerin oldukça ilgisini çektiğini ve bu kadar büyük kabağı ilk kez bölge halkının yakından gördüklerini haber yapmıştık.     

 

İşte bu haberimiz üzerine Bulancak Vira Balık Restoran işletme sahibi Oğuzhan Ünal, ülkemizde yetişen bu güzel bal kabağını satın aldığı öğrenildi. Vira Balık Restoran’da birbirinden lezzzetli günlük balık çeşitleriyle hazırlanan enfes yenilen balık sonrasında balığın üstüne tatlı olarak yenilecek enfes bir kabak tatlısı yaptıklarını açıkladılar. Bundan sonra da sürekli balık üstüne bal kabağı tatlısını müşterilerine önereceklerini vurguladılar.

 

Bulancak’ın saygı değer büyüğü Bahtiyar Ünal’in oğlu Vira Balık Restoran işletme sahibi Oğuzhan Ünal bulancakhaber.net’e yaptığı açıklamada şunlara değindi. Ünal; “Bal kabağını ne yazık ki her mevsim bulamıyoruz. Ama enfes ve nefis balıkların ardından en çok yakışan da bal kabağı tatlısı olduğunu belirtmek isterim. Bulancak Haşim Halk pazarına gelen ve bulancakhaber.net ‘in yaptığı haberi gördüm ve öğrendim. Bulancak’a ayağımıza kadar gelen bal kabağını balık üstüne yenilebilecek tatlılar arasında birinci sırayı alması sebebiyle kabağı kaçırmak istemedik. Bu lezzeti bilenler özellikle bal kabağı zamanı geldiğinde nefiz ve eşsiz bal kabağı tatlısını müşterilerimizle buluşturmanın ayrıcalığını yaşamak istedik. Ayrıca VİRA BALIK RESTORAN’da  her türlü toplu yemeklerinizi, özel günlerinizi yapabileceğiniz bir mekan olarak bilmenizi isterim. Vira Balık Restoran profesyonel ekibiyle siz değerli müşterilerimize hizmet etme ayrıcalığını yakalamayı heyecanla beklediğimizi belirtmek isterim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : VİRA BALIK RESTORAN balık sonrası bal kabağı yediniz mi ? Her gün günlük gelen taptaze balıkları siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz oğuzhan ünal bahtiyar bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi