DÜĞÜNÜMÜZ VAR EY AHALİ; Şahin ve Onat ailesi, ilkleri yaşatıyor.

Grand Ravza Hotel kapılarını ilk cemiyet buluşmasında Kübra ve Ali Can Onat çiftine açıyor
Bu haber 2016-10-04 10:38:59 eklenmiş ve 3644 kez görüntülenmiştir.

Kübra Şahin ve Ali Can Onat en mutlu gününde Darüşşafaka Cemiyetine yardımlaşma ve yaşadıkları bölgeye yatırım yapan “Grand Ravza Hotel” de ilkleri yaşatacak.

 

Grand Ravza Hotel Yönetim Kurucularının belirttiklerine göre ilk cemiyetini Şahin ve Onat ailesini misafir ederek Turizm sektöründe Karadeniz’de marka olacağını ve kapılarını geniş bir davetliye açacakları öğrenildi.

 

Diğer dayanışma örneği iseDarüşşafaka Cemiyeti’nin hazırladığı düğün davetiyesi ile “babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları sınırlı, yetenekli çocukların çağdaş, Atatürk ilkelerini özümsemiş bir eğitimle; düşünen, araştıran, sorgulayan, kendine  güvenen, aydın, topluma, çevresine ve ailesine karşı sorumlu, yurtsever bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlayan ve “eğitimde  fırsat eşitliği” ilkesininde olan cemiyetin davetiyeleri ile bu mutlu gününde buluşma kararı aldıkları öğrenildi.

 

İşte bu fırsat eşitliğini yaşama sunan Şahin ve Onat Aileleri çocuklarının mutlu gününde, Darüşşafaka Cemiyeti ile buluşturdu. Kübra ve Ali Can düğün cemiyetlerinin davetiyelerini Darüşşafaka ‘dan tercih ederek misafirlerinize anlamlı bir armağan verirken cemiyetin öğrencilerine ise gülümseme hediye ederek yuva kurmak istedikleri belirtildi.

 

Hayatlarını birleştirdikleri ve bu mutlu günlerini sevdiklerine duyurmak adına Darüşşafaka Cemiyeti’nin kartını seçerek gerçekleştiren Şahin ve Onat aileleri bölgemizde yeni açılması beklenen Grand Ravza Hotel’de bölge halkıyla kuçaklaşmaya hazırlanıyor.   

 

Bulancak’ın sevilen ailelerinden Onat ailesi çocuklarıyla birlikte ilkleri ilklerle paylaşarak farkını ve farkındalığını gösterdiler. 

 

İlçemizde ve Bölgemizde sağlık alanında uzun yıllar  Bulancak başta olmak üzere Sağlık Grup Başkanlığı, Sağlık Ocağı’nda aile Hekimliği görevini halen yürüten Ayhan Onat ve eşi Emine Onat büyük bir heyecan yaşadıkları açıklandı.

 

Şahin ve Onat ailesinin çocuklarının kararı ile Darüşşafaka Cemiyeti’nin hazırladığı ve bağış olarak yapılan düğün kartlarını hazırladılar. Bir diğer ilkler ise Bölgemizde Turizm sektöründe ilk olarak alanında geniş ve modern otel yapılan Grand Ravza Hotel ilk cemiyet ve ilk açılış niteliğinde düğün merasiminde bölge halkıyla buluştucak olması oldukça merak konusu oldu.

 

Sadece Darüşşafaka Cemiyeti’ne değil bölgemizde yeni açılışı kendi düğünleriyle neredeyse açılış niteliğinde olacak Grand Ravza Hotel ile de anlaşarak ilçe ekonomisine maddi ve manevi olarak ilk gününde destek olan Şahin ve Onat ailesi mutluluklarına mutluluk katacakları görüldü.

 

Bulancak ilçesinin sevilen ismi ve değerli şahsiyetleri Emine ve Ayhan Onat’ın oğlu Ali Can Onat ile Kübra Şahin’in  mutluluklarını paylaşarak çoğaltıkları görülen düğün merasimi Bulancak ve Piraziz de büyük bir heyecanla Grand Ravza Hotel’inde gerçekleşecek.

 

Bu özel ve bu güzel buluşmada Şahin ve Onat aileleri ilkleri ilklerle paylaşarak çoğalttıkları cemiyet törenine bulancakhaber.net aracılığı ile bir ilk daha gerçekleştirerek DÜĞÜNÜMÜZ VAR EY AHALİ; Şahin ve Onat ailesi, ilkleri yaşatıyor.Grand Ravza Hotel kapılarını ilk cemiyet buluşmasında Kübra ve Ali Can Onat çiftine açtı    diyerek tüm eş ve dostlara seslendiler. Bu mutlu günlerini birlikte olmak ve paylaşmak istediklerini açıkladılar.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : DÜĞÜNÜMÜZ VAR EY AHALİ Şahin Onat ailesi ilkleri yaşatıyor Grand Ravza Hotel kapılarını ilk cemiyet buluşmasında Kübra Ali Can Onat çiftine açtı AYHAN emine bulancak haber giresun haber bulanca
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi