10 yaşında ringlere çıkan Konuralp Boks Federasyonu Başkan adayı

Onur Konuralp, babasının yolunda
Bu haber 2016-10-03 22:16:58 eklenmiş ve 2530 kez görüntülenmiştir.

Bulancak ilçesinin yetiştirdiği eski Boks Federasyonu Başkanı Taşkın Konuralp’in oğlu Onur Konuralp’ın henüz 10 yaşında çocukken ringlere babası ile antrenman yapması ve giymiş olduğu o koca eldivenler, geleceğini de belirlemiş bu gün Boks Federasyonu Başkanı adayı  olduğunu açıklamıştır.   

 

 

Bulancak, Giresun ve Karadeniz Bölgesinde Onur Konuralp’ın Türkiye Boks Federasyonu başkanlığı için aday olması büyük sevinç yaşattı.

 

 İTÜ Spor Kulübü, ardından Fenerbahçe Kulübü boks takımı sporcusu Taşkın Konuralp, Türkiye Boks Federasyonu başkanı olduğu yıllarda Türkiye Gençler Boks Şampiyonası’nı Giresun’a aldırmış ve Giresunlular ilk kez boks müsabakası izleme fırsatı bulmuştu.

 

Taşkın Konuralp’ın oğlunun da babasının yolunda olduğu görüldü.

 

Giresun’da boks şampiyonları çıkmasıyla eski Boks Federasyonu Başkanı Taşkın Konuralp’in hayalleri bir anlamda gerçek olmuştu. Yıllar sonra Taşkın Konuralp’ın oğlu Onur Konuralp, babası gibi önce ringin tozunu yutmuş ve Boks Federasyonu Asbaşkanı görevini üstlenmişti. Bu gün gelinen nokta da ise babasının bayrağını daha da yükseklere çıkarmak adına Boks Federasyonu Başkan adayı olduğunu açıklamıştır.

 

Türkiye Boks Federasyonu bu yıl, “TAŞKIN KONURALP GENÇ ERKEKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI’nı Giresun’da yapmış idi.

 

Taşkın Konuralp’ın oğlu Onur Konuralp’ın Boks Federasyonu Başkanı adayı olması, özellikle Bulancak başta olmak üzere, Giresun ve Karadeniz bölgesine büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

 

Onur Konuralp’ın henüz 10 yaşında ringlere çıkmış olduğu ve eski Boks Federasyonu Başkanı Taşkın Konuralp’ın yanından bu zaman kadar hiç ayrılmadığı öğrenildi. Onur Konuralp’ın çocukken babası ile antrenman yapması ve giymiş olduğu o koca eldivenler, geleceğini de belirlemiş gibi.  

 

 

Onur Konuralp gardını almış, Boks Sporunun olimpiyatlarda madalyalar alması, Türkiye’nin uluslararası spor camiasında hak ettiği yeri alması için Federasyon Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıklamıştır. Bu girişim, çevresinde ve memleketi Giresun’da büyük bir heyecanla karşılanmıştır.

 

 

bulancakhaber.net olarak genç ve başarılı iş adamı Onur Konuralp’e başarılar dileriz.

 

 

 

 

 



 

 

ETİKETLER : Onur Konuralp babasının yolunda 10 yaşında ringlere çıkan Boks Federasyonu Başkan adayı bulancak haber giresun haber taşkın bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi