Mustafa Kemal Ulusu ismine ve Caddesi’ne büyük vefasızlık

Meclis kararını iptal edin. KEMAL ULUSU CADDESİ’nı silin. protokol yolu olarak isimlendirin.
Bu haber 2016-10-02 23:07:10 eklenmiş ve 2207 kez görüntülenmiştir.

Bulancakspor ve aynı şekilde Fatsa, Ünye ve Çarşamba ilçelerini 3. Lige çıkaran, 34. Dönem Futbol Federasyonu Başkanı ve Gazeteci Yazar Mustafa Kemal ULUSU, Bulancak Belediye Meclisi tarafından alınan kararla kendisini ölümsüzleştirmek adına Stadyum Caddesi’nin adı Kemal Ulusu Caddesi olarak verilmesine karar alındı.

 

Bulancak Belediye Meclis kararı doğrultusunda Kemal Ulusu ve eşi Bulancak’a davet edilerek adı verilen cadde levhasının açılış törenine katılmaları sağlanmıştı. O dönem Belediye Başkan ve Yardımcsı, ilçe protokolu açılış törenine katılarak Bulancakspor ve Bulancak Belediyesi Kemal Ulusu’ya vefasını gösterdi denmişti.

  

Gazeteci Yazar Mustafa Kemal ULUSU, 1984-1986 yıllarında 34. dönem Futbol Federasyonu Başkanlığı yaptığı dönemde Bulancak, Bafra, Çarşamba, Ünye, Fatsa ilçelerini 3. Lige çıkararak bölge sporuna önemli katkılarından dolayı Bulancak adına vefa gösterilerek adı Stadyum mevkiide ana caddeye ismi verilerek görkemli bir şekilde açılış kurdelesini eşiyle birlikte ilçe protoklu kesmişti.

 

Haftasonu ilçe stadyumunda 1926 Bulancakspor takımının maçını izlemek üzere bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Mustafa Kemal Ulusu Caddesi girişinde levhanın olmadığını fark etti. Meclis kararı ile verilen adın oysa yazılı olması gerekiyordu. O gün açılışı yapılan ve belirli yerlere konulan Mustafa Kemal Ulusu Caddesi levhasının olmadığını ve orta bir bölümde yol ile ilgisi olamayacak şekilde var denmesi nitelinde konulduğunu fark etti. Mustafa Kemal Ulusu Cadde Levhası Elektrik trafosunun olduğu binanın hemen önünde kaldırımın yoldan içeride bir yerde bakımsız ve yön levhası denmeyecek şekilde duruyordu.

 

Oysa o dönemde yön levhası her iki yöne bakan ve her iki yönü gösteren yol yön levhası standart yazıları ve işaretleriyle caddeyi boydan boya gösterdiği levhanın yerinde bakımsız diğer levhalar ve birkaç reklam levhası görüldü.     

 

Tüm bunların ötesinde Bulancak idarecilerinin bu meclis kararı ile verilen yolu ve caddeyi israrla Protokol yolu demesi ve o şekilde ifade edilmesine anlam veremedik. Şayet bu isimden rahatsız oluyorsanız nasıl Meclis kararı ile verildiyse sizde aynı şekilde meclis kararını iptal edin KEMAL ULUSU CADDESİ’nı silin protokol yolu olarak isimlendirin. 

 

Ayrıca bu vefasızlığa birde yeni yapılan Hükümet Binasının Kemal Ulusu Caddesi üzerinde ki ana giriş kapısından değil de binanın arka taraftan giriş gösterilmesi bu kadar mı vefasızlık olur dedirtti.  Yolların bakımsızlığı, yolun içinde bakımsız sökük dubanın görüntüsü, kaldırım olmaması objektiflerimizle böyle görüntülendi.  Mustafa Kemal Ulusu Caddesi yolunun kimi yerinde çöp bidonu yolun içinde kimi yerde ise insanların yolun kaldırımı olmadığı için yolun içinden gittiği bir başka görüntü de böyle yansıdı. 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Kemal Ulusu ismine ve Caddesi’ne büyük vefasızlık Meclis kararını iptal edin KEMAL ULUSU CADDESİ’nı silin protokol yolu olarak isimlendirin bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi