Adına yakışır Sevgi’yle taşıyoruz geleceğimizi

Özel ve Turistik gezileriniz de siz isteyin biz sizi Sevgi’yle Sevgi Tur’la taşıyalım
Bu haber 2016-09-28 23:12:27 eklenmiş ve 2557 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Sevgi Tur 2016 yılında yasa gereği 7 araçla başladığı Öğrenci Servis işini geliştirerek hem araç sayısını hem de hizmet ağını genişlettiği açıklandı.

 

 

Bulancak Merkezde ilk önce Öğrenci Servisi ile başlayan Tur, daha sonra araç sayısını 7 den 30’a çıkararak düğün, dernek, özel ve turistik gezilerle Türkiye de istenilen yere gidilen araç filosuyla birlikte  profösyonel ekip son model araçları ile dikkatleri üzerine çektikleri görüldü.  Bu başarının Sevgi Tur personelinin sabah erken saatlerde Bulancak Merkez de bir araya gelerek günün kritiğini, yol harıtasını ve sevgiyle buluşmayı sağlayarak büyüttüklerini gösterdiler. bulancakhaber.net’in de sabah çorbasına davetli olarak katıldığı  her sabah personelin sevgi yumağıyle kaç kişi olursa olsun buluştuğu bir masa etrafında ki sinerjiyle güne başladıklarına tanık olduk. Bulancak Sevgi Tur sabah ilk olarak bölgemizde Bulancak çıkışlı, Ordu-Piraziz-Giresun ve Keşap’a öğreci servisleriyle öğrencileri evlerinin kapısından alarak okudukları okullara ve sonrasında ise evlerine huzurlu, güvenli, konforlu ve güvenle ulaştırmak için program yaptıkları görüldü. 

 

 

Sevgi Tur, disiplinli ve son model araçları ile her sabah güne başladıkları özellikle anaokulu öğrencilerinin rehber eşliğinde kapıdan alınarak okul kapısına kadar bırakıldığı el ele tutuşarak sevgiyi tekrar eve ulaştırdıkları belirtildi.

 

 

Bulancak Sevgi Tur sadece öğrenci servisi ile değil istenildği takdirde araç filosunu hizmetinize istenildiği ve uygun olan programlarla sağladığı vurgulandı.  Bu kapsamda her  yıl araçlarını düzenli olarak model ve konfor yükseltiklerini belirterek nişan, kına, düğün, gezi, piknik ve özel günleriniz için araç temini yapabilecekleri açıklandı. 

 

 

 

ETİKETLER : Adına yakışır Sevgi’yle taşıyoruz geleceğimizi Özel ve Turistik gezileriniz de siz isteyin biz sizi Sevgi’yle Sevgi Tur’la taşıyalım bulancak haber giresun haber giresun bulancak temel ali dedelioğlu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi