

Bulancak’ın değerleri arasında olan ve ilçe de oldukça çok sevilen Adem Bekdemir, çocuk severken objektiflerimize böyle heyecan dolu yansıdı.
Bulancak Hanımeli Ev Yemekleri sahibi Sonay Çolak, Adem Bekdemir’in her gün kendilerini ziyaret ettiğini ve burada ki müşterilerimizle çok güzel zaman geçirdiklerini söyledi. Yine böylesi güzel bir günde bebek Lidya ile hoş vakit geçiren ve mutlu olan Adem Bekdemir’in sevinçini, mutluluğunu görmenizi istedik.
Adem Bekdemir, birçoğumuzdan daha fazla her gün titiz ve uyumlu bir şekilde takım elbise giymesi ile tanınıyor. Adem Bekdemir’i tanımak Bulancak’ı tanımak olarak nitelendiriliyor. Adem’in annesi onu her gün tertemiz ve uyumlu bir şekilde takım elbisesini giydirerek evden uğurladığı Adem’i aynı şekilde gece geç saatlere kadar onu heyecanla beklediği öğrenildi. Adem annesinden ve babasından gördüğü sevgiyi aynı şekilde karşısında ki kişilere yansıttığı görüldü. bununda en güzel örneği Bulancak Hanımeli Ev yemekleri işletmesinde objektiflerimize yansıdı.
Bebek lidya Adem abisini çok sevdi,Adem de onu çok sevdi. Adem Lidya’yi çok sevdiğini belirterek onun kendine has ellerini başına sıkıştırarak mutluluğunu ve sevinçini adeta haykırdı.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
|
|