Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda HUZUR var!...

Sevil Oturak; geleceğimiz nesillerimize en tatlı en güzel hizmeti veriyor.
Bu haber 2016-09-23 12:56:00 eklenmiş ve 2519 kez görüntülenmiştir.

Yurt genelinde 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte, özellikle okul cevresinde ki esnafların yüzü daha bir başka güldüğü bulancakhaber.net objektiflerimize yansıdı.  

 

Bunlardan bir tanesi de Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun hemen yanında ki, HUZUR CAFE olduğu görüldü.işletme sahibi Sevil Oturak ve eşi Emin Oturak tarafından çalıştırılan Huzur Cafe de öğrenciler adı gibi huzur bulduğu belirtildi. İlçemizin sevilen esnaflarından Oturak ailesinin tanınmış simalarından Emin Oturak’ın eşini işlettiği ve kendisinin de yardımcı olduğu HUZUR CAFE’de öğrenciler, öğretmenler gerçekten huzur ve bir aile gibi bir masa etrafında toplanarak yemeklerini yemesi herkezi mutlu ettiği açıklandı. Hijyenik ve ev yemekleri yapan işletme sahibi Sevil Oturak, sanki kendi evinde ailesine yemek hazırlar gibi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrenci ve tüm çalışanlarına gün içinde hazırlık yaptıklarını belirtiler. Öğrenciler ise Sevil Oturak’ın yemeklerini sanki annelerinin eli deymişcesine sevdiklerini açıkladılar. Öye yandan Sevil ve Emin Oturak’ın kızları Ankara ODTÜ İngilizce Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencisi Buşra Nur Oturak’ta eğitim ve öğretimine başlayana kadar ailesine yardımcı olduğu ve bundan dolayı da çok mutlu olduğunu açıkladı.

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun hemen yanında ki, HUZUR CAFE eğitim ve öğretim süresince eşinizle dostlarınızla okul saatleri dışında uğrayabileceğiniz ve huzuru bulacağını bir mekan olarak gösterildi.

 

Ayrıca HUZUR CAFE işletme sahibi Sevil Oturak’ın, bulancakhaber.net Yayın sahibi, TRT Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar’ında ortaokul sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Yaşar, arkadaşı Sevil Oturak’ın böylesine önemli ve böylesine geleceğimiz nesilelerimize hizmet etmesinden dolayı tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini  açıkladı.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda HUZUR var !... Sevil Oturak ; geleceğimiz nesillerimize en tatlı en güzel hizmeti veriyor buşra nur emin bulancakhaber giresun haber mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
emin oturak 2016-09-23 13:43:11
Güzel bir haber huzur cafe adïna mehmet kardeşime teşekkür ederiz sevil emin oturak...
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi