Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu; Özel kolej’den hiçbir farkı yok.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu; bu yıl başarılarıyla adından çok söz ettirecek...
Bu haber 2016-09-22 00:54:14 eklenmiş ve 4587 kez görüntülenmiştir.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçesi’nde, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı bulancakhaber.net objektiflerinden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile başladı.  

 

 

18 milyonu aşkın öğrencinin ders başı yaptığı hafta başında öğrenciler kadar velilerde heyecanlı olduğu görüüldü. Milli Eğitim Bakanlığı, tüm okullara taslak bir program gönderdiği Eğitim ve Öğretim yılı maratonu, 9 Haziran 2017 Cuma sona ereceği açıklandı.

 

 

2016-2017 eğitim öğretim yılında açık öğretim öğrencileri dahil, örgün eğitimde resmi ve özel okullarda yaklaşık 18 milyon 43 bin 15 öğrenci ve 900 bin dolayında öğretmen ders başı yaptığı açıklandı. Bu eğitim yuvalarından bir tanesi de Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ilk ders zilinde bulancakhaber.net objektiflerine heyecanı ve çoşkusu takıldı.

 

 

Öğrenci ve öğretmenler kadar velilerinde heyecanlı olduğu yeni eğitim ve öğretim yılında Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun hazır olduğu görüldü. Özel kolejlerden hiçbir farkı olmayan ve modern binası ile Bulancak’ta mevcut, “Zenginleştirilmiş anlamına gelen Z Kütüphanesi” olan tek okul olarak gösterildi. Ayrıca okul kiyafetinin gözü yormayan ve rahatlatan rengi ile uyumu öğrenci ve velileri mutlu ettiği belirtildi.

 

 

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun bu yıl başarı grafiğinin de, bu güzel ortamından ve değerli öğretmen kadrosu’ndan dolayı çok söz edileceği görüldü. Sadece eğitimde değil sportif faaliyetlerinde de bu başarıyı yakalayacakları mevcut öğretmenlerin başarısı göz önünde tutularak velilerce dile getirildi.

 

 

 

Bu başarıda Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun, Okul Aile Birliği’nin de uyum içinde çalışarak büyük katkısı olacağı söylendi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu yıl başarılarıyla adından çok söz ettirecek Özel kolej’den hiçbir farkı yok bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi