Öğrencileri; Didem Bayhan’ı unutmadılar.

“Sizi unutmayacağız sevgili öğretmenimiz”
Bu haber 2016-09-21 00:23:14 eklenmiş ve 4512 kez görüntülenmiştir.

Giresun’da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ünal Bayhan’ın eşi, Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Didem Bayhan, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı onu anarak başladı.

 


Giresun’daki askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Öğretmen Didem Bayhan, okul öğrencilerinin kendisinin fotoğrafı bulunan bir çelenk yaparak onu anmaları duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

 

Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı programı tamamladıktan sonra öğretmenleri için bir program düzenleyen öğrenciler öğretmenleri Didem Bayhan’ı asla unutmayacaklarını söylediler. Okul idaresi ve öğrenciler Öğretmen Didem Bayhan’ın ilimizde yaşanan elim bir helikopter kazasında hayatını kaybederek şehit olduğunu belirtilerek, Allah’tan rahmet dilediler.  

 

 

Öğretmenleri Didem Bayhan’ın çok kısa zaman diliminde okulun tümünün gönlünde sevgisini kazanarak, Bayhan öğretmenin hoşgörüsünü kendine has duruşu ile gönüllerde taht kurduğunu söylediler.

 

 

 

 

 

 

Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hep bir ağızdan, “Sizi unutmayacağız sevgili öğretmenimiz” diyerek anma programın tamamladıkları öğrenildi. 

ETİKETLER : Öğrencileri Didem Bayhan unutmadılar Sizi unutmayacağız sevgili öğretmenimiz Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lise bulancak haber giresun haber helikopter kaza
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi