Gidenlerin yerine yeni polis gelecek mi?...

Bulancak’ta mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polis memurları son görevlerinde!...
Bu haber 2016-09-19 23:18:21 eklenmiş ve 2366 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev alan ve bölge halkı tarafından sevilen sayılan polis memurları teker teker lçeden ayrılmaya başladılar.

 

Bulancak genelinde birçok görevde yer almış ve bölge halkının güvenliğini sağlamış polis memurları son görevlerini yaparken bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar. Bunlardan birkaç tanesi bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni ve ayrıca TRT Bulancak Yurt Muhabir Mehmet yaşar ile birlikte hazırlık maçında mesai mefrumu gösetmeksizin hafta sonu karşımıza çıktılar.

 

2006 yılında Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan; Ayşe Tiryaki, Toplum Destekli Polis, Çocuk ve Asayiş bürosu görevi yapmış başarılı polis memuru

2007 yılında Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan; Celalettin Harput, Asayiş görevi yapmış başarılı polis memuru

2007 yılında Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan; Temel Aygün ise Bulancak ilçe emniyet müdürlüğünde aynı şekilde görevini başarılı bir şekilde tamalamış ve tayin olarak Bulancak ilçesinden ayrılacakları öğrenilmiştir.

 

Diğer taraftan ise kendileri gibi başarılı polis memurları Yılmaz Aksoy, Gökhan Sezgin, Özcan Demirel ve Temel Çiçek’de tayin olduğu ilçemizden bu hafta içinde ayrılacakları öğrenildi. İlçemizden ayrılan ve bu zaman kadar Bulancak’ta mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarıyla takdir görev polis memurlarının yurdun diğer bölgelerinde kaldıkları yerden kutsal görevlerine devam edecekleri öğrenildi.

 

Bulancak’tan ayrılan başarılı polis memurlaryla hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin son görevleri olan stadyumda görevleri başında olan Ayşe Tiryaki, Celalettin Harput ve Temel Aygün ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve TRT Bulancak Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar, Pois memurlarının son görevlerinde onlarla objektiflerimizin karşısına geçtiler. Yaşar, tayin olan polis memurlarına yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Son görevlerini yapan polis memurlarıyla hatıra fotografı çektirerek Bulancak’ta ki görevlerini tamamladıkları belirtildi.   

 

 

Öte yandan ilçede tayin olan polis memurlarının yerine gelip gelmeyeceği vatandaşlar tarafından da dile getirildi. Çünkü Giresun’un en büyük ilçesi ve nufüsa sahip ilçe olarak yeterli polis memurunun olup olmadığı soruldu.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polis memurları son görevlerinde !... Gidenlerin yerine yeni polis gelecek mi?. bulancak ilçe emniyet müdürlüğü bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi