Çevre Bakanlığını ve Giresun Valiliğini göreve ve duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Güzel yalı; adıgüzel ama kendisi ve alt yapısı pislik içinde
Bu haber 2016-09-18 22:49:14 eklenmiş ve 1622 kez görüntülenmiştir.

Zehra Özdemir; etrafa çok pis kokular geliyor

 

Bulancak Güzelyalı Mahallesi Adıgüzel ama kendisi ve alt yapısı pislik içinde olduğu öğrenildi.

 

Özellikle son günlerde yeni yapılan siteler ve toplu konutların göğe yükseldiği Güzelyalı Mahallesi'nin ve cevrede ki üretim tesislerinin giderlerinin ne yazık ki, Bulancak Pazarsuyu Liman içine döküldüğü ve mahalle içinden loğarlardan taşarak geçtiği gerçeği ile yüzleştik.

 

Güzelyalı Mahallesi’nin şu anda altyapısının olmadığı,mahallenin ve yeni yerleşim yerlerinin neredeyse tümünün logarlarının Bulancak Pazarsuyu limanının içine aktığı belirtti. Bu konuda da Mahallenin en rahatsız olanının Zehra Özdemir ve ailesinin olduğu açıklandı. bulancakhaber.net ile bir araya gelen Zehra Özdemir, evinin hemen dibinde ki 3 logar kapağının artık yoğunluktan sürekli taştığını ve etrafa çok pis kokular verdiğini söyledi.  

 

Öte yandan Güzelyalı Mahallesi halkının cami ve yeşil alan olarak bıraktığı Güzel yalı ilkokulu ve orta okulunun hemen yanında yükselen kağıt üstünde yeşil olan ama gerçekte 100 konut olduğu belirtilen sitenin de bu yoğunluğa katılacağı düşünüldüğü belirtildi. Aynı şekilde cevrede ki yeni yapılan diğer konutlarında bu alt yapısı olmayan sistemde kendilerine yer edinecek olduğu düşünülecek olunursa önümüzde ki günlerde çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağı görüldü.  

 

Tüm bunlardan en tedirgin ve en müztarıp olan Zehra Özdemir ve ailesi, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a içinde bulundukları pisliği ve cevre kirliliğini haykırdı.  Özdemir’in evinin dibinde üç taraftan logar kapağı olduğu görülen ve içinden pis kokuların yükseldiği kokuyu her gün koklayan ev sakinleri bu konuda yetkilileri göreve davet etti.  Çevre Bakanlığına Giresun Valiliği göreve ve duyarlı olmaya çağırdı.

 

Güzelyalı Mahallesi sadece bulunduğu alanı değil Karadeniz içinde bir tehdit olduğu gerçeği ile karşı karşıya kalan mahalle sakinleri ne yapacaklarını, kime dert yanacaklarını artık bilmediklerini açıkladılar. 

 

 

ETİKETLER : Güzel yalı ; adı güzel ama kendisi alt yapısı pislik içinde Çevre Bakanlığını Giresun Valiliğini göreve duyarlı olmaya çağırıyoruz zehra özdemir belediye yeişl alan konut cami ortaokul ilkokul bulancak h
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi