Ağır tonajlı TOMRUK KAMYON'u tekrar geçecek mı?...

Bölge halkı;şehir içi dolmuş hattının netleşmesini istiyor.
Bu haber 2016-09-07 08:42:03 eklenmiş ve 1447 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediyesi'nden İmam Hatip yoluna genişletme ve betonlama çalışması 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı öncesinde yapılması memnunluk ve mutluluk yaşattı. 

 

 

 

Bulancak okul yolu niteliğinde ve şemsettin mahallesine alternatif yol olarak gösterilen işlet ve önemli yolu hem genişletti hemde betonlama çalışması yaptığı görüldü. bulancak haber.net'in daha önce ki günlerde gündeme getirdiği ve tomruk kamyonlarının yolu ve yolun altını bozduğunu siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. bulancakhaber.net'in geçen ay yaptığı haber hatırlatacak olursak eğer, "Bulancak İmamhatip yolu ağır tonajlı tomruk kamyonlarının geçmesi sebebiyle yolun bozulduğu ve yolun altında ki su borularının patladığı" haberimiz akıllarımıza geldi. Yeni yapılan yoldan şayet tekrar bu ağır tonajlı tomruk kamyonları geçerse nasıl olur sorularını akıllara getiren çalışmanın bunuda düşünmesini istiyoruz.

 

Okul yolu,geniş yerleşim ve konutları bulunan bölge de yeni yapılan yol ile birlikte şehir içi dolmuş aracının da artık net olarak çalıştırılması bekleniyor. yerleşim bölgesine, sitelere ve yeni mezarlık için mutlaka şehir içi dolmuşunun hat belirlemesini isteyen mahalle sakinleri bu şekilde özellikle şemsettin mahhallesi girişinde ki trafiğinde çok rahatlayacağı belirtildi. 

 

bu konuyla ilgili olarak Bulancak Belediye sitesi'nden edinilen haber paylaşımını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

 

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz İhsaniye Mahallesinde İmam Hatip yolu betonlama çalışmalarına başladı.

Bulancak Belediyesi yaz aylarında betonlama ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İhsaniye Mahallesi İmam Hatip yolunda betonlama çalışmalarına başladı. Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekipleri İmam Hatip yolunda cadde sökme çalışmasını sürdürüyor..

Yakar “Yolu 5 metreye kadar genişletiyoruz”

 

Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı açıklamada “İmam Hatip yolunda betonlama çalışmamız başladı. Şu anda ekiplerimiz yolun parkelerini söküyorlar. Ayrıca yeni yapacağımız beton yolda yol genişletme çalışması başlattık. 5 Metreye kadar genişleyecek olan yolda artık öğrenci ve vatandaşlarımız daha kolay bir ulaşım imkanı sağlayacak. ” dedi.

 

ETİKETLER : Ağır tonajlı TOMRUK KAMYON tekrar geçecek mı?... Bölge halkı şehir içi dolmuş hattının netleşmesini istiyor bulancak haber giresun haber belediye fen işleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi