Hamam sokakta ki ağaçlar neden kuruyor?

Yetkilileri ve bölge insanını duyarlı olmaya davet ediyoruz.
Bu haber 2016-08-28 23:12:36 eklenmiş ve 1303 kez görüntülenmiştir.

Bulancak  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan ve Hamam sokak’a farklı bir hava veren ve güzelleştiren çam ağaçlarının kuruduğu görüldü.

 

 

bulancakhaber.net’in daha önceden burada ki ağaçların diblerine siğara izmaritlerinin  atıldığını, çevre kirliliğini yetkililere duyurmuştuk. Haberimizi dikkate almayan ve eskisinde daha çok sigara izmariti bulunan ağaçların şimdilerde kurumuş ve gelişi güzel sözde budanmış haline ne diyecekler acaba?.

 

 

Bugün gelinen nokta da çam ağaçlarının birçoğunun kurumuş olması objektiflerimize böyle yansıdı.  Belediyelerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak görevlerinizden birisi de ağaçları kontrol etmek değil mi? Bu ağaçların dikildiğinde ki canlılığı ve güzelliğini hem yetkililerin hem de o bölgede ki esnafın koruması gerekmıyor mu? Ayrıca yerleşim alanı içine çam ağaçların uygunluğu ne kadar doğru dedirtti. Çam ağaçlarının derin kökleri bu alanlarda yeterli yaşam alanı bulamadığı, bu alanların çok uygun olmadığı ve bakımının yapılmadığı içide kurumaya başladığı, kimin ise tamamen kuruduğu görüldü.

 

 

 

Bulancak Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü’nün bu çam ağaçlarını hayata döndürebilmek için bir çalışma yapacak mı? Bulancak genelinde ağaçların bakımı ve budanması, tehlike arz eden ağaçların kesilip kesilmeyeceği kontrol ediliyor mu? Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehir merkezi’nde ve genel olarak mahallerde bulunan yeşil alanlarda da periyodik bakımlar ve temizlik çalışmaları ne durumda. Bu kapsamda Bulancak Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin  orta refüjlerde ot biçme, çiçeklendirme, ağaçlandırma ve genel temizlik çalışmaları yapacak mı?  Özellikle Bulancak otogarı şehir içine girişinden 75 Yıl Halk Kütüphanesi’nin oraya kadar olan orta refüjle ilgili bir çalışması olacak mı dedirtti.

 

 

Daha güzel ve daha yeşil bir Bulancak’ta yaşamak dileğiyle yetkilileri ve bölge insanını daha çok duyarlı olmaya davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Hamam sokak ağaçlar neden kuruyor Yetkilileri bölge insanını duyarlı olmaya davet ediyoruz belediye park ve bahçe bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi