UĞUR OKULLARINDAN ORDU SOKAK BASKETBOL TURNUVASINA BÜYÜK DESTEK


Bu haber 2016-08-27 11:42:22 eklenmiş ve 1471 kez görüntülenmiştir.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. si düzenlenen ve Ana sponsorluğunu Uğur Okullarının gerçekleştirdiği Sokak Basketbolu Turnuvası Ordulu basketbol sevenlere 1 hafta boyunca  keyifli anlar yaşattı.

15 Ağustos Pazartesi günü  Ordu Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, BŞB Kültür ve Sosyal İşler Daire Bşk. Servet Güngör, Gençlik Hizmetleri Daire Bşk. Oktay Şener, Şube Müdürü Eser Keleş'in de katılımları ile yapılan açılış töreninin ardından Down Sendromlu, Mental Engelli ve Otizmli çocuklar gösteri atışları yaptılar. Turnuvanın ilerleyen saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle ilk gün maç programı uygulanamadı.

Turnuvada Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere dört kategoride yapılan müsabakaların yanında maç aralarında yapılan ''Uğur'lu yarışmalar'' büyük ilgi gördü.

UĞUR OKULLARINDAN 'UĞURLU YARIŞMA' 1.LERİNE ÇEYREK ALTIN

1 hafta boyunca Atatürk parkında devam eden turnuvanın Ana sponsoru Uğur Okulları ,öğrenci,öğretmen ve idari kadrosuyla her akşam sporculara destek olurken,Maç aralarında Seyirciler arasında yapılan Uğur'lu Serbest atış yarışması,sporcular arasında yapılan Uğurlu Top 3 sayı yarışması ve özel parkurlu Yetenek Yarışmasından oluşan ''Uğur'lu Oyunlar''  hem yarışmacılara hem de izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Turnuvanın son akşamında Uğurlu yarışmalarda her günün 1. leri kendi aralarında final oynarken son akşamın 3 ayrı kategorieki 1. lerine Uğur Okulları tarafından ödül olarak birer çeyrek altın verildi.

UĞUR OKULLARI OLARAK ÇOCUKLARIMIZIN AKADEMİK OLDUĞU KADAR SOSYAL VE DUYGUSAL GELİŞİMİNİ DE DESTEKLİYORUZ

Çocuklarımızın sosyal gelişimini destekleyen her türlü spor dalı ile iç içe olmasına önem veriyoruz diyen Ordu Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kaptanoğlu, Uğur Okulları olarak çocuklarımızın akademik olduğu kadar duygusal ve sosyal gelişimini de destekliyoruz ve Basketbolda büyük başarılar kazanmış olan Ordu'da, Büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen bu turnuvaya Ana sponsor olmak bizim için çok anlamlı dedi.Bu tür etkinliklerde devamlılığın önemine dikkat çeken Kaptanoğlu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvada ana sponsor olduklarını, bundan sonrasında da geçlerimizin gelişimine katkı sağlayacağına inandıkları her türlü projede Uğur okulları olarak destek olacaklarını belirtti.

Kapanış akşamında yapılan törende yoğun programları nedeniyle turnuvaya katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın selamını seyircilere ileten Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Oktay Şener, “Bu turnuvanın amacı dereceye girmek değil, spor yapmak derken, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise bu atmosferin oluşmasında emeği geçen başta Başkan Enver Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

 

 

ETİKETLER : UĞUR OKULLARINDAN ORDU SOKAK BASKETBOL TURNUVASINA BÜYÜK DESTEK bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi