Bulancak'ın çalı kuşu,Dedelerinin öğütleriyle yola çıktı

Öğrencilerini kucakla, oralar buralar gibi değil, kalın giy...
Bu haber 2016-08-24 22:19:02 eklenmiş ve 3272 kez görüntülenmiştir.

5 Eylül 2014 tarihinde Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda seçim mitinlerine katılan ve o dönemde Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Canikli’nin seçim konuşmalarında Pankart açarak "öğretmene atama istiyoruz " diye haykıran Elif Sena Güçtaş’ın hayelleri gerçek oldu.

 

O dönemde Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Nurettin Canikli’nin Bulancak Cumhuriyet Meydanı mitin konuşması esnada pankartını kaldırarak ögretmen adaylarinin sesi olan Elif Sena Güçtaş Erzurum’a atandığı öğrenildi.

 

Bulancak otogardan kendisini uğurlamaya gelen ailesiyle ve aile büyükleriyle vedalaşan çalış kuşu Elif Sena Güçtaş, ilk tayin olduğu yer olan Erzurum’a öğrencileriyle buluşmaya gitti. Elif Sena Güçtaş öğrencileri ile buluşacak olmanın heyecanının yanı sıra dedelerinin öğütleriyle yola çıktığı öğrenildi.

 

 Elif Sena Güçtaş’ın dedeleri Murat Güçtaş ve Ali Rıza Güçtaş, torunlarına şu öğütlerde bulundu. Dedeler, “tüm çocukları sev, ırk din dil mezhep ayrımı yapmadan onları kucakla, velilerini hor görme. Kanunlara uy, üzerini kalın giy, oralar buralar gibi değil, kimsenin kalbini kırma, amirlerini dinle, hakikatli ol, paranı biriktir”...

 

İlçemizden ayrılan çalı kuşu öğretmenimiz, ideallerine ulaşan Elif Sena Güçtaş’a, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar başarılar diledi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Dedelerinin öğütü ile yola çıktı mehmet yaşar Öğrencilerini kucakla oralar buralar gibi değil kalın giy bulancak haber giresun haber bulancak giresun murat eğitim güçtaş elif sena .
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi