Böylesi de görülmemişti!...

Özen Kitabevi, okuyucularına Kitap Rafı hediye ediyor...
Bu haber 2016-08-23 16:51:31 eklenmiş ve 1724 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak’ın sevilen esnaflarından Kırtasiye ve Kitapevi sahibi Ahmet Kara, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretim sezonu öncesi okuyucularına böylesi yapılmayan bir hediye hazırladı.

 

 

Bölgemizde birçok okul kütüphanelerine ve okullara destek veren Ahmet Kara, bu seferde okurlarına Kitap rafı hediye etmesi sektörde bir ilk olarak göstertildi.  

 

  

Bulancak Özen Kitapevi yazılı yaptığı açıklamalarda şunlara değindi.

 

Özen Kitabevi’nden bir ilk.Özen Kitabevi Kitap Rafı hediyesi kampanyası başlattı.

 

Kitabevi sahibi Ahmet Kara kitapsever okuyucularımızın evlerinde çok kitap olduğu bunları koyacak yerleri kalmadığını her seferde dile getirdiklerini, bunun üzerine böyle bir kampanya düzenleme ihtiyacı duyduklarını söyledi.

 

Kitapsever okurlarımızın bu kampanyaya çok sevindiklerini söyleyen Ahmet Kara, her daim okuyucularımıza en iyi kaliteli hizmeti vermeyi görev bilen işletmemiz her geçen gün bol çeşit, uygun fiyat güler yüzlü hizmet ve kampanyalar sunmaya devam edecektir.

 

Kampanya katılım koşulları Kitabevi’mizden aldığınız her 50.TL ve katları ürün bedeli karşılığında 10 puanlık puan kartları verilecektir.

 

Bir ay sürecek bu kampanya 20 ağustos-20 eylül arası geçerli olup eylül ayının son gününe kadar kuponları getirilip en fazla alışveriş kuponu biriktiren 3 kişiye kitap rafları teslim edilecektir.

 

Öte yandan Bulancak Özen Kitap Evi işletme sahibi Ahmet Kara, bulancakhaber. net’ e yaptığı açıklamalarda şunlara değindi. Kara, “gelecek nesillerin eğitimli ve okuyan bir nesil olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu mutluluğumuz okuyucularımızla paylaşmak bizleri büyütüyor. Özen kitabevi olarak okuyucularımızın daima hizmetinizde olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Böylesi görülmemişti !... Özen Kitabevi okuyucularına Kitap Rafı hediye ediyor ahmet kara eğitim bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi