Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu hizmete girdi

Geleceğimiz bizlere emanet
Bu haber 2016-08-16 15:15:46 eklenmiş ve 4310 kez görüntülenmiştir.

Bölgemizde uzun yıllar Hale Eriş tarafından işletilen Kız Öğrenci yurdu Bulancak’ın sevilen ve ilk esnaflarından Abdullah Yaşar’ın oğlu Erdinç Yaşar tarafından devralındı.

 

Adını Nilsu koydukları Pansiyon yönetimi ilk olarak binada genel bir tadilat yaparak işe başladığı öğrenildi. Binanın iç ortamında yapılan tadilat ve en alt katta yeni oluşturulan fitnis salonu ile farkını ortaya koyan Nilsu Kız Öğrenci Yurdu, iç mekanını tamamen yenileyerek 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına başladığını açıkladı.

 

Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu işletme ve sahibi olan Erdinç Yaşar, bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulundu. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, yeni sektöre atılan Erdinç Yaşar objektiflerimize babasının esnaflığa ilk başladığı iş yeri olan Hükümet Caddesinde ki sobacı dükkanında bilgi verdi. Eşinin de öğretmen olduğunu belirten Erdinç Yaşar bir kız ve bir oğlan çocuğu var. Erdinç Yaşar'ın mevcut iş hayatının yanı sıra yeni sektörle birlikte iş isdihdamına yönelikte ilçe ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olmasının farklı ve hakklı heyecanı içinde olduğu görüldü. 

 

 

Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu sahibi Erdinç Yaşar, yaptığı açıklamalarda şunlara değindi. “ilkemiz bizlere emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktır.Bu hedef doğrultusunda aile işletmesi niteliği taşıyan düşüncemizle beraber ev rahatlığı sağlama arzusu gayretindeyiz. Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu,’nda hizmet eden personelimizin hepsi öğrencilerimize aile şefkati ile yaklaşacaktır. Öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilecektir. Yemeklerimiz ,yemekhanemizde karbonhidrat-protein dengesine dikkat edilerek hazırlarak menü doğrultusunda ev lezzeti tadında pişirilecektir. Günlük olarak hijene dikkat edilerek yapılmakta olup anti bakteriyel malzemeler kullanılacaktır. Pansiyon binamızda dış kapı ve cevre güvenlik kamerası olup kızlarımızı gece bayan personel refakat edecektir. Öğrencilerimizin en ufak sağlık problemlerinde idari yönetim gereken hassasiyeti azami ölçüde gösterecektir. Pansiyon binamız Bulancakın merkezindedir.Bankalara ,iletişim merkezlerine,sağlık kurumlarına , PTT’ye,otogara,alışveriş noktalarına,park ve kafelere,Halk eğitim merkezine,spor merkezine çok yakındır” dedi.

 

 

Öte yandan Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu Bilgisayar ağı- sosyal-kültürel faaliyetlerle iç içe olacağı önemle belirtildi.  Son yapılan çalışmayla birlikte tek kişilik, iki kişilik, üç ve dört kişilik odalarının  hazır olduğu açıklandı. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır olan Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu’na kayıt yapmak isteyenlerin açele etmesi gerektiği vurgulandı.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu işletme ve sahibi olan Erdinç Yaşar’a Eğitim ve öğretim yılında bol kazanç ve başarılar dileriz.

 

İrtibat Telefonları: 0454 318 50 10 / 0532 711 0928  

 

                  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : erdinç mehmet yaşar Bulancak Nilsu Kız Öğrenci Pansiyonu hizmete girdi Geleceğimiz bizlere emanet bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi