2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Başarı kaçınılmaz olacak
Bu haber 2016-08-12 22:02:38 eklenmiş ve 2182 kez görüntülenmiştir.

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Müdür, Müdür Yardımcısı ve Rehberlik Öğretmeni kendi elleriyle yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyorlar

 

Giresun ili Bulancak ilçesi, İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi Okay Sokak ta bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Müdürü Mustafa Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Güray Türker ve Rehberlik Öğretmeni Murat Arslan okul içinde bulancakhaber.net’ın objektiflerine temizlik yaparken görüntülendiler.

 

 

Adeta kendilerinden geçerek temzilik işine kendilerini veren okul idareci ve öğretmenlerinin yeni eğitim ve öğretim yılına tertemiz bir okul da öğrencilerinin girmesi için çalıştıkları görüldü.Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Müdürü Mustafa Gündoğdu, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, eline bez alarak camları ve masaları rehberlik öğretmeni Murat Arslan ile birlikte silerlerken görüntüledik. Öte yandan okul Müdür Yardımcısı Güray Arslan’da okulun iç cam kapılarına film çekerken objektiflerimize yansıdılar.  

 

 

Bulancak’ta daha önceleri okul Müdürü ve öğretmenlik yaptığı birçok okulda eksiklerin bir kısmını kendi elleriyle yapan Okul Müdürü Mustafa Gündoğdu ve diğer idareci ve öğretmenler bundan büyük zevk aldıklarını belirtiler.

 

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılına tam anlamıyla hazır hale getirmeye çalıştıkları öğrenildi.Yapılan tüm çalışmaların amacı öğretmen ve öğrencilerin daha güzel ve temiz bir ortamda eğitim öğretime başlamaları olduğu öğrenildi.  

 

 

 

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, sadece konumu ve temizliği ile değil başarı grafiği ve hem sosyal, hem de sportif faaliyetlerle birlikte başarılarından söz ettireceği görüldü. 

 

 

 

 

ETİKETLER : 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Başarı kaçınılmaz olacak mustafa gündoğdu güray arslan murat türker bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi