O HALDE, Valimiz Hasan Karahan olaya el koysun

Engelli baba ve oğul halkın arabasına bindirilmedi
Bu haber 2016-08-03 13:14:33 eklenmiş ve 3055 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Giresun Belediye Hizmet aracını kullanan Ercan Tosun, Sosyal Politkalar Bakanlığı tarafından baba ve oğula verilen kartı tanımadığı yetmez gibi birde arabaya bindirmemesi bu kadar da olmaz dedirtti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Belediyeler tarafından yetki verilen özel şahıs ya da şirketlere ait toplu taşıma araçlarından kanun gereği ücretsiz yararlanmaları gereken halkın arabasına engelli baba Cemil Meyveci bindirilmedi.

 

SS 13 Nolu Kooperatif Başkanı Necmettin Goluoğlu tarafından görevlendirilen Ercan Tosun, kanunları yok sayarak sürekli engelli kartı olan Engelli Cemil Meyveci’yi arabaya bindirmemesi Bulancak halkı bu kadar mı sahipsiz dedirtti.

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar tarafından, S.S.13 nolu Bulancak-Giresun Minibüs ve Taksiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine çalıştırılmak üzere verilen, belediyeye ait Bulancak Giresun Belediye Dolmuş Aracı’nı kullanan Ercan Tosun, para vermeyen ve belirlediği şahisları yoldan arabaya el kaldırsalar dahi durarak almadığı gibi kalkış yeri olan Cumhuriyet Meydanı’ndan Engelli Cemil Meyveci’yi halkın aracına binmesine engel oldu.

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve S.S.13 nolu Bulancak-Giresun Minibüs ve Taksiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Necmettin Goluoğlu’na bu şahiz hakkında birçok şikayet olmasına rağmen bu zaman kadar Ercan Tosun için hiçbir yaptırım yapmadığı ve halen bu kişiyi araç kullandırmasının ne kadar doğru olduğu soruldu. Kaldı ki bu şahisla ilgili olarak birçok kişi şikayetçi olduğu bilinmektedir. Daha da önemlisi bir Gazi’mizede araç içinde hakaret etmiştir. Bir çok kişi ile sorunlu olduğu bilinen Ercan Tosun’un bu konuda ki vurdumduymazlığı ve yetkililerin kendisine hiçbir şey yapmamaları karşısında sayın valimizi göreve davet ediyoruz.

 

 

 

Baba Cemil Meyveci ve oğlu Muhammed Mustafa Meyveci’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sürekli engelli kartı bulunduğu, ayrıca oğlunun her kim yanında olursa olsun refakatlı engelli kartından yararlanması gerektiğini söyledi. Buna rağmen Bulancak Belediyesinin aracında sürekli sorun yaşandığını belirtti. Bu durumun yetkililere defalarca bindirilmemesi ve yetkililerin hiç bir yaptırımı olmaması Baba Meyveci’yi isyan ettirdi. 

 

Bu konuda bulancakhaber.net’e bilgi veren ve arabaya bindirilmeyen baba Cemil Meyveci, bu durum karşısında o halde sayın valimizi göreve davet ediyorum diyerek sesini duyurmak istediği öğrenildi.

 

 

 

Baba Cemil Meyveci, Ercan Tosun’un kalkış yeri haricinde para vermeyen engellileri yol kenarında görmezden geldiği, kendisini halkın arabasına hangi güçle arabaya bindirmediğini sordu. Sayın valimiz Hasan Karahan’ın bu konuda bölge halkına ve engellilere yardımcı olmasını istedi. 

 

 

ETİKETLER : O HALDE Valimiz Hasan Karahan olaya el koysun ? Engelli baba oğul halkın arabasına bindirilmedi recep necmettin goluoğlu yakar cemil mustafa muhammed meyveci bulancak haber ss 13 nolu kooperatif giresu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi