

Seramik sektörünün yenilikçi markası NG Kütahya Seramik’in Türkiye genelindeki 208. Mağazasını Arslanlar Ticaret adı altında Bulancak’ta açıldı.
Bulancaklı iş adamı ve girişimci Kazım Arslan ve oğlu Soner Arslan tarafından açılan NG Kütahya Seramik Magazası Bulancak eski Orman İşletme Müdürlüğü yanında hizmete görkemli bir şekilde girdi.
NG Kütahya Seramik’in Bulancak’taki Mağaza açılışına Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Bulancak Esnaf ve Kefalet Başkanı Murat Cürgül, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Siyasi Parti Başkanları ve yönetcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda bölge halkının katıldığı görüldü.
Kütahya Seramik’in Bulancak’ta ki 208. Şubesinin açılışına özel olarak katılan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılması Arslan ailesi oldukça memnun ve onurlandırdığı görüldü.
Tamamen kendi öz kaynaklarıyla ve kendilerine ait binada bölge halkının hizmetine giren Kütahya Seramik, Dede Şevki Arslan’dan baba Kazım Arslan’a ve oğul Soner Arslan’a ulaşan işletme açılışına NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın yanı sıra üst düzey yöneticilerinde katıldığı belirtildi. Bulancak’ta ticarete başlayan ve her geçen gün büyüyen 3 kuşakla bir arada çalışan NG Kütahya Seramik açılışında Giresun valisi Hasan Karahan, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral birer konuşma yaptılar. Oldukça çoşkulu ve görkemli bir şekilde açılışı yapılan NG Kütahya Seramik açılışı sahneye çıkılarak önce emekli din görevlisi Nuri Genç’ın hepbirlikte dualarıyla birlikte kurdelenin kesilmesiyle tamamlandı.
Açılışın ardından mağazadaki ürünleri inceleyen Vali Karahan’a NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Mağazda ki ürünleri bizzat göstererek ve en son model trend ürünleri bilgi vererek tanıttı. Güral, bölgemizde inşaat sektörü çok canlı bir sektör olan Arslan ailesinin inşaat sektöründe ki ihtiyacı karşılayacak kalitede bir mağazayı Bulancak’a kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

|
|