Şentürk ailesi, unutamayacakları bir bayram tatili geçirdiler

Bulancak sevgisi bir başka oluyor.
Bu haber 2016-07-11 23:35:00 eklenmiş ve 2480 kez görüntülenmiştir.

 

 4. Sınıf Emniyet Müdürü Şentürk Külekçi, Ramazan Bayramı’nda Bulancak’ta hasret giderdi.

 

Şu anda Diyarbakır Bağlar İlçesi Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden Şentürk Külekçi eşi Avukat Özlem Yeşilalioğlu Külekçi’nin meslektaşları Av.Demet ve Av. Alper Akdemir’in düğününde bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar.   

 

 Karadenizde Bulancak Karakol Amirliği görevi ile başlayan ve ardından Giresun Trafik Müdürü görevine atanan ve ardından Diyarbakır Bağlar İlçesi Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden Şentürk Külekçi’nin Bulancak sevgisi.

 

Diyarbakır Bağlar İlçesi Emniyet Müdür Yardımcısı Şentürk Külekçi ve eşi Avukat Özlem Yeşilalioğlu Külekçi’nin katıldığı meslektaşları Av.Demet ve Av. Alper Akdemir’in katıldığı düğünde etrafını  Bulancaklı dostları sardığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da bunlardan sadece bir tanesiydi. Diyarbakır’ın birçok ilden büyük 370 bin nufüsü olan en büyük Bağlar İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Külekçi, Yaşar ile hasret giderdiler.

 

Eşi ile birlikte katıldığı düğün merasiminde Yaşar’a teşekkür eden Külekçi ailesi,  çok sevdiği Bulancak ve bölgemiz ile ilgili birçok haberi bulancakhaber.net sitesinden öğrendiklerini açıkladı. Külekçi, “Diyarbakir’ın neresinde olursanız olun, ister mobil, ister internet üzerinden takip edebilecekleri sürekli güncelleşeyen internet gazetesi bulancakhaber.net’i başarılı ve takipçisi olduklarını açıkladı. Yaşar’ın sevdiği Külekçi ailesi, düğünde adeta ilgi odağı olduğu ve birçok kişinin Şentürk ile hasret giderdiği öğrenildi.

 

 

Bulancak’ın sevilen başarılı 4. Sınıf  Diyarbakır Bağlar İlçesi Emniyet Müdür Yardımcısı Şentürk Külekçi, düğünde dostlarıyla unutamayacakları bir bayram tatili geçirdikleri görüldü.

 

 

 

ETİKETLER : Şentürk ailesi unutamayacakları bir bayram tatili geçirdiler Bulancak sevgisi bir başka oluyor özlem avukat şentürk külekçi bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi