yeni açılacak olan Soylu AVM’den; Bulancak Nufüs sayısı kadar ürün çeşidi

Soylu AVM Bulancak’a farklı bir heyecan ve renk katacak
Bu haber 2016-07-02 23:26:12 eklenmiş ve 3439 kez görüntülenmiştir.

 

 

Soylu Alış veriş marketi, Ramazan Bayramı sonrasında yurt genelinde ki Magazalar zincirine 19. şubesini Bulancak’ta açıyor.

 

 

Bulancak Atatürk Caddesi üzerinde yeni şubesini açacak olan Soylu AVM üst düzey yetkilileri son çalışmaları yerinde görmek ve bayram sonrasında bölge halkıyla buluşacak olmanın heyecanı içinde Bulancak’a geldiler.  

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Soylu AVM Pazarlama Koordinasyon Müdürü Ertuğrul Şenkal ve Soylu AVM Karadeniz Bölge Müdürü Ercan Gencal ile çalışmaları yakından takip ettikleri objektiflerimize yansıdı.

 

 

Soylu AVM Bulancak nufüs sayısı kadar 48 bin ürün çeşidi ve Bulancaklı gençlerine iş istihdamı sağlayacak olmanın heyecını ile Bulancak’ta iddialı bir giriş yapacakları görüldü. Soylu AVM Pazarlama Koordinasyon Müdürü Ertuğrul Şenkal, elektronik, mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev tekstili ve zücaciye, hediyelik eşya olmak üzere bir çok ürünle müşteri portföyüne hitap edeceklerini açıkladılar.

 

 

Soylu AVM Bulancak’ta açacakları şubelerinde nufüsü sayısı 48 bin ürün çeşidi ve Bölge insanına sunacakları istihdama ciddi bir katkı sağlayacak müessesenin açılacak olması ilçemizde büyük heyecan yaşattıyor. Ayrıca ilçemizin istihdamına yapılan katkı, ülkenin refahını, mutluluğunu ve insanın yaşamaya olan bakış açısını etkileyeceği görülen Soylu AVM Bulancak’ta her eve gireceği açıklandı.   

 

 

Soylu AVM çalışmalarıyla Karadeniz ayağı tamamlandığı, Karadeniz’e yabancı olmadıklarını açıklayan Soylu AVM işletmecisi Ali Rıza Kaya; “Türkiye genelinde mağazalar zincirine Bulancak’ı da ekliyoruz. Kredi kartsız, elden ödemeli, taksitli satış sistemi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Konseptimizde elektronik, mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri, ev tekstili ve zücaciye, hediyelik eşyalar yer almaktadır. Karadeniz bizim yabancısı olduğumuz bir memleket değil. Biz Bafra’dan başladık, Samsun, Ünye, Fatsa, Ordu ve şimdi de Bulancak’ta olmanın heyecanı içindeyiz” dedi. Yurt genelinde birçok insana iş istihdamı sunan ve bulunduklarıil ve ilçelerde caddeleri adeta renklendiren ve hareketlendiren Soylu AVM sahibi Ali Rıza Kaya’ya  bulancakhaber.net olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

 

Soylu AVM Pazarlama Koordinasyon Müdürü Ertuğrul Şenkal ve Soylu AVM Karadeniz Bölge Müdürü Ercan Gencal, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile birlikte yeni mazağa içinde gezerek bilgi verdikleri görüldü.  

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Soylu AVM’den Bulancak Nufüs sayısı kadar ürün çeşidi Soylu AVM Bulancak’a farklı bir heyecan ve renk katacak ali rıza kaya ertuğrul şenkal ercan gencal buşancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi