“SANAT GALERİSİ” bir anda, “ ÇAY OCAĞI”oldu.

Sizi; abimize şikayet ediyoruz?..
Bu haber 2016-06-26 18:53:13 eklenmiş ve 3234 kez görüntülenmiştir.

 

 

Giresun genelinde ve her yerde olduğu gibi Bulancak’ta asılı pankartlarla gurur duyulan ve bölgemizin abisi olarak nitelendirilen Başbakan yardımcısı Sayın Nutrettin Canikli’ye Giresun valiliğini, Bulancak Kaymakamlığı’nı, Bulancak Belediye Başkanlığı’nı, Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nü ve Giresun 10. Karayolu Bölge Müdürlüğü’nü şikayet ediyoruz.

 

Giresun’un Gururu ve abisi olarak Bulancak’ta afişleri asılan Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin ilçemizde ki yapılanları bilmesini istiyoruz?

 

 

Sayın Canikli; Bulancak genelinde adeta bölge halkı ile dalga geçiyorlar. Bölge halkını adeta yok sayıyor, kandırıyorlar. Tüm yapılanlar hakkında herhangi bir açıklama yapmadan yapılanlara seyirci kalan il ve ilçe idarecileri karadeniz kıyılarını plansız programsız bir şekilde kullanmalarına musade ediyorlar. Buna en başta bölge halkı (bana dokunmayan yılan misalı) Giresun ve Bulancak’ı idare edenler seyirci ve göz yumuyorlar.

 

 

Daha düne kadar Sanat Galerisi olarak adlandırdıkları, Giresun 10. Bölge karayolları ağı içinde bölünmüş yolun  altında kalan, alt geçit bir anda “ÇAY OCAĞI” olarak karşımıza çıkarıyorlar.

 

Oysa şapkadan tavşan çıkmayacak mıydı?...

 

 

Karayolları ağı içinde bulunan alt geçide yapılmaması gereken “Sanat Galerisi” bir anda çay oğağı olarak karşımıza çıktı.öyle ya bölge halkı “Sanat Galerisi” beklerken  daha önceden hazırlanan ve bir anda malzemeler konularak çay ocağı karşımıza çıkıverdi. Ayrıca Türkiye de başka bir yerde olduğunu duymadığımız alt geçit sensorlu kapılarıda günün ilerleyen saatlerinde kapılarının kapatılacağı sözlerine inanmaya başladık.

 

 

 

Bulancak iskele mevkiinde ki,  Karayolları ağı içinde bulunan ve şehir merkezinden sahile tek geçilen alt geçit bölge halkının deniz ve iskeleyle kuçaklaşmasını güvenle sağlayan tek alt geçidimiz di.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak geçen sayılarımız da bu alt geçit için şu sözleri yazmıştık. Sözlerimiz gerkeç oldu. “bölge halkından bir kişiye çay ocağı olarak işletmeye verileceği dedikoduları konuşulduğu, bu düşünceyle sensorlu kapı yapıldığı ....” haberimizdeki sözlerimiz gerçek oldu.

 

Korkarım ki, yakında belirli saatler arasında alt geçidin kapsısıda kapanacaktır. Tüm bunlar yapılırken ilimizi ve ilçemizi idare eden yetkililerin hiçbiri açıklama yapmamasını size şikayet ediyoruz. Bulancak sahiline vuran bu ahlak dışı çalışmadan dolayı bölge halkından yakında deli dumrul misali geçiş parası da isterlerse hiç şaşırmamak gerek.

 

 

Bulancak’ta sahilde ve şehir merkezinde insanların en temel ihtiyacı ve sosyal devlet olma anlayışından uzak idare edilmesinden şikayetciyiz. Camilerde tuvaletlerin dinden çıkıp ticaret gözüyle para kazanılan yer olarak tuvalet hizmeti vermesi, sahilimiz de ki kamualanında kamuyararına tuvalet olmamayışından şikayetciyiz. Sözde bölge halkına ilk önce sanat galarisi diye duyuru yapan sonra da bir anda çay oçağı olarak karşımıza çıkan bu sıhniyetten şikayetciyiz. Sayın Başbakan Yardımıcısı Giresun’un Gururu ve Abisi Nurettin Canikli’ye bu konuların iletilmesi ve yetkilileri halkının yanında haktan yana olmasını sağlayacak çalışmalara davet ediyoruz. 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Sizi ; abimize şikayet ediyoruz ?.. “SANAT GALERİSİ” bir anda “ ÇAY OCAĞI” oldu nurettin çanikli başbakan yardımcısı bulancak haber giresun haber bulancak giresun valiliği bulancak kaymakamlığı bululancak bel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi