Bulancak’ın en güzel çocuk parkı bu olsa gerek

Adının olmamayışı ve bakımsızlığı bizleri düşündürdü....
Bu haber 2016-06-19 23:59:30 eklenmiş ve 2701 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak’ın en güzel ve gizli kalmış çocuk parkı isimsiz ve isimsiz olduğu kadar da bakımsız olarak bulancakhaber.net objektiflerinde görüntülendi.

 

 

Çevresini saran güvenlik tellerini kırık ve bir bölümünü neredeyse çoğunluğu kopmuş, çıkarılmış bakımsız bir şekilde karşımız çıktı. Bulancak İhsaniye Mahallesi , karabulut ve lale Sokak arasında kalmış ağaçların arasında ki çocuk parkı, buna rağmen Bulancak’ın en güzel çocuk parkı olarak karşımıza çıktı.

 

 

İçinde bu kadar güzel ve bakımlı ağaçların olduğu fakat alt zeminin neredeyse betona dönüştüğü bu çocuk parkını doğal toprak ve çimenden oluşan bir park olmaması için hiç bir neden olmadığı görüldü. Ayrıca parkın adının da olmaması bu kadar mı sahipsiz dedirtti.

 

 

Bulancak genelinde en güzel çocuk parkı olarak gördüğümüz bu çocuk parkının Bulancak Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından korunmaya alınmasını istiyoruz. Mevcut park içinde ki ağaçları bakımı ve zeminin topraklarla çevrilmesini istiyoruz. Parkın içinde çocuk oyun guruplarına giden alanların da delikli beton bloklarla arasından çıkan çimenli yol  yapılmasını bekliyoruz.

 

Bulancak genelinde sözde modern çocuk parklarının dürüst olmak gerekirse ruhsuz, metal ve plastik yığınlarından başka bir şey olmadığını görüyoruz.

 

 

İşte tam bu nokta da şehir içinde ağaçların arasında, mahallenin ortasında çocukların olduğu kadarıyla bir o kadar da çevre sakinlerinin huzur bulacağı, kuş sesleri ile çocuk seslerinin karışacağı bir park olarak görüntüledik.  

 

Bu çocuk parkına isim vermek adına da Bulancak Belediyesinin bölge halkı ile birlikte en uygun ismin verilmesini bulancakhaber.net olarak dile getiriyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak’ın en güzel çocuk parkı bu olsa gerek Adının olmamayışı ve bakımsızlığı ise bizleri düşündürdü bulancak park bahçe müdürlüğü belediye bulacak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi