Bu köprüleri ilk önce Mahalle Muhtarı koruyacak, yetkililere bilgi verecek

Koruyucu boya atılmadığı için, bir yılda çatlamaya kopmaya başlamış...
Bu haber 2016-06-12 23:59:14 eklenmiş ve 2035 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak genelinde Giresun Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün DSİ tarafından yapılan köprülerin güneş, yağmur ve soğuk hava nedeni ile görsellik için yapılan demir üstü köprü ağaçlarının bakımsızlığı dikkatlerimizden kaçmadı.  

 

 

Edinilen bilgiye göre 2015 yılında Bulancak genelinde 3- 4 tane yapıldığını bildiğimiz ve Bulanca şehir içinde kalan dere yataklarının üstüne yapılan demir köprü üstüne yapılan ağaçların solduğu, çatladığı, kırılmaya yüz tuttuğu görüldü.  DSİ’nin geçen sene yaptığı dayanıklı demir köprülerin demir üstüne cevreyi ve görüntüyü daha güzel olsun diye yaptığı ağaç kaplamaları yıpranmaya başladığını yetkililere duyururuz. 

 

 

Ayrıca seçilen mahalle muhtarlarının mahalle sınırları içinde ki DSİ’nin bölge halkının faydalanması ve mesafeleri kısaltmak adına, görsellik adına yapıp yerel yönetimlere teslim ettikleri bu köprülerden ilk önce muhtarın haberi olması lazım değil mi? Sizi halk seçti, siz denetleyen ve gören göz olmalısınız? .

 

 

 

Bulancak Gıcıklı köprüsü üzerinde yapılan ve hemen otogarın arkasında bulunan köprü üzerinden yolu kısaltmak adına bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın geçtiği anda, köprünün sadece ilk yapıldığında vernik atıldığını gördük.  Bundan sonra da başka bir koruyucu boya ile dış etkenlerden korunması ve görsellik adına hiç bir çalışma yapılmadığını tespit etti.  DSİ’nin yaptığı bu güzel çalışma rengarenk gökkuşağı gibi boyanamaz mı? yapılan demir üstündeki ağaçların korunmaya ihtiyacı var. Bu çokmu zor?

 

 

DSİ’nin bölge halkına sunduğu ve teslim ettiği bu hizmetleri lütfen koruyalım ve kollayalım. Yapılan çalışmayı Bulancak Belediyesine teslim ettiği bilinen dere üstü demir ve üstü ağaç köpürünün bakımını ve korumasını ilk önce o mahalle muhtarları ve yetkililerin yapmasını bekliyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak, DSİ’nin yeni dere üstü köprü yapılması için çalışma başlatacak olduğu ve bu konuda DSİ’nin daha önceden yaptığı köprülerin bakımı ve korunması için boya yapılmayan köprülerin yetkililerce bakımını yapmalarını şart koşmalarını istiyoruz. 

 

 

 

ETİKETLER : Bu köprüleri ilk önce Mahalle Muhtarı koruyacak yetkililere bilgi verecek Koruyucu boya atılmadığı için bir yılda çatlamaya kopmaya başlamış bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi