İskele iskele olalı böyle temizlik işçisi görmemişti

İskelemizi rüzgarın temizlemesi için demir altında ki betonun kırılması gerekiyor
Bu haber 2016-06-12 13:09:07 eklenmiş ve 3624 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bu zamana kadar iskele de ben hiç temizlik işçisi görmemiştim. Çünkü iskele kendi kendini temziliyordu. Deniz suyu, rüzgar, yağmur iskeleyi temizliyor ve temizlik işçisine gerek duyulmuyordu.

 

 

İskelenin demirlerin altına yapılan ve hangi düşünce ile yapıldığı anlayışılamayan beton blok yüzünden rüzgar, deniz suyu ve yağmur iskeleyi temizleyemediği görüldü. İşte tam bu noktada iskeleye gelenler, iskele girişinden diyebileceğimiz kagıt çöpler ve balıkçıların da atabileceğini düşündüğümüz kağıt çöpler  rüzgar yardımı ile iskelede kendini  demirlerin altında tutuyor.

 

 

Özellikle bu duruma sürekli balık tutan kişilerin sahip çıkması gerekirken, onlarda adeta balık tutarken transa giriyorlar ve etrafındaki çöpleri göremiyorlar.  Bulancak iskelsini her gün ziyaret eden ve Bulancak tanınmış bir abısı genel olarak her zaman çöpleri toplamya çalıştığı bilinse ve görülsede yeterli olmayınca iskelede kendini temzilemeyince kaçınılmaz olarak temzilik işçisiin yardımına ihtiyaç duyuluyor.

 

 

 

İskelenin eskisi gibi kendi kendini temzilemesi için rüzgarı alabileceği ve engel olan demir altında ki betonun kırılması, paslanan iskele demirlerinin koruma altına alınarak deniz suyuna dayanıklı boyanması gerekmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : İskele olalı böyle temizlik işçisi görmemişti İskelemizi rüzgarın temizlemesi için demir altında ki betonun kırılması gerekiyor beton bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi