Alkışlar Ahmet Taşkın’a

Köpeklerini gezdirmekle hayvan sevgisi olmuyor.
Bu haber 2016-06-12 00:57:47 eklenmiş ve 2299 kez görüntülenmiştir.

 

 

Sevmek yeterli değil, yapılması gerekenide yapacaksın!...

 

 

Bulancak ilçemizin hayvan sever ve tanınmış kişilerinden Ahmet Taşkın, köpeğinin caddeye pislemesi sonucunda eline geçirdiği poşet ile yapması gerekeni yaparak pisliği alarak çöpe attı.

 

 

Bulancak sahilinde köpeklerini gezdirdikleri yerlerde özellikle topluma açık parklarda ve cim alanlarında ki ağaç dipleri ile yeşil alanlarda hayvanlarının pisliklerini sahiplerinin almamaları birçok bölge halkı tarafından şikayet ve tepkilere neden omaya başladı. Çocukların oynadıkları alanlarda, özellikle park yanlarında ki yeşil ve genel yeşil alanlarda, halkın oturduğu bank aralıklarındaki yeşil alanlarda görülen köpek pislikleri köpek sahiplerinin sorumluluklarını bilmiyor mu dedirtti.

 

Bölgemizde ki hayvan sahiplerinin daha duyarlı davranarak, hayvan pisliklerini yerlerde bırakmayıp poşetleme sistemi ile çöplere taşımaları ve pislenen yerleri temizlemeleri ile özellikle çocuklarımıza sahilde daha sağlıklı alanlar bırakacağız. bulancakhaber.net Gazetesi olarak cadde de tesadüfen şahit olduğumuz ve hemen obejektiflerimize yansıttığımız olması gerek köpek pisliğini eline poşet geçirerek alan Ahmet taşkın’ı tebrik ederek örnek davranışının yaygınlaşmasını istiyoruz. Böylesi duyarlı köpek sahiplerinin çoğalmasını istiyoruz.

 

 

Köpeği hava almaya çıkaran köpek sahiplerinin duyarlı olmasını böylesi bir durumla karşılaşan bölge halkının duyarsız hayvan sahiplerine köpeklerinin pisliğini alması konusunda uyarmanızı diliyoruz. Almadıkları takdirde de şikayetçi olmalarını çocuklarımız ve daha güzel bir ilçede yaşamak adına istiyoruz.

 

 

Sahilimiz de ve ortak kulllandığımız kamuya açık yeşil alanlarda çoluk çocuk geziyor ve oynuyor. Belediye bu konu hakkında uyarıcı ve mutlaka bu konuyla ilgili olarak çalışma başlatması gerekmektedir. Hatta Köpek gezdirme alanlarının ayrı yerler olması lazım. O bölge sadece köpekler için özel olmalı ve orada temizlik görevlilerinin çalışması lazım. Bu koku ve pislik gerçekten de hem sağlıksız hem de aşırı derecede rahatsız edici. Sonuçta insanlar açık alanları sağlık ve temiz hava için tercih ediyorlar. Ayrıca tasmasız ve kalabalık alanlarda köpeklerini gezdirenlerin olduğu bunun için de kalabalık alanlarda tasmasız köpek gezdirilmemesi bölge halkının istekleri arasında.

 

 

Bütün insanlar çoluk çocuk parkların içerisinde oynuyorlar. Hayvandır elbette bir şey dediğim yok ancak, köpek sahiplerinin buna ön ayak olmaları lazım. Hayvan pisliyorsa toplamaları gerekmektedir.

 

 

 

Bu nedenle Bulancaklı Ahmet Taşkın’ın köpeği ile gezinti sırasında pisliğini yerden alması ve çöp kutusuna poşetle atmasını alkışlıyoruz. Olması gereken budur. Köpek sahipleri sadace köpeklerini gezdirmekle hayvan sevgisinin olmayacağını bilmelidirler. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Alkışlar Ahmet Taşkın köpeklerini gezdirmekle hayvan sevgisi olmuyor Sevmek yeterli değil yapılması gerekeni de yapacaksın bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi