ORDU UĞUR ANADOLU LİSESİ MUHTEŞEM TÖRENLE İLK MEZUNLARINI UĞURLADI..

TÖRENİN EN HEYCANLI ANINDA KEPLER HAVAYA
Bu haber 2016-06-09 16:34:09 eklenmiş ve 2053 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ordu Uğur Anadolu Lisesi ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşarken, mezun olan 54 öğrenci mezuniyet töreninde hayatlarının en heyecanlı anlarından birini yaşadı.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde bu yıl açılan Ordu Uğur Anadolu Lisesinden mezun olan 54 liseli öğrenci, Bahçeşehir Koleji Ordu-Giresun Enver Yücel Kampüsünde düzenlenen törenle mezuniyet mutluluğu yaşadı. 

Bu yıl ilk mezunlarını veren Ordu Uğur Anadolu Lisesinin mezuniyet törenine katılım oldukça yoğundu. Tüm öğrencilerin kep ve cüppeleriyle sahneye çıkışının ardından ilk konuşmayı Okul müdürü Mehmet Kaptanoğlu yaptı. Yaşamımızda; sevinçlerle, hüzünlerle oluşturduğumuz zincirin birer halkası olan çocuklarımızın başarısı, bizlerin ve velilerimizin en büyük mutluluğu ve kıvanç kaynağı olmuştur. Bugün, bu kıvancı paylaşmak üzere buradayız diyerek söze başlayan Kaptanoğlu ,tüm öğrencilere yaşamlarının bundan sonraki kısmında da başarılarının devamını diledi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından ise 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Ordu uğur Anadolu Lisesinde dereceye giren öğrenciler sahneye davet edilerek hediyeleri verildi. Okul 1. Si Beril Tutku Çabuk ise yaptığı konuşmada başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti ve hemen ardından Günün anısını somutlaştırmak üzere okul kütüğüne birincilik plaketini çaktı.

 

Mezuniyet töreninin en duygulu anlarından biriyse mezun olan öğrencilerin hep birlikte yine okul öğrencilerinden Ali Eren GÖKHÜSEYİNOĞLU önsesiyle Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bu ülkeyi ve geleceği emanet ettiği gençlere hitabını okuması oldu

 

 

OKUL 1.Sİ YAŞ KÜTÜĞE İSİMLİĞİNİ ÇAKTI

Okul birincisi Beril Tutku ÇABUK’un ,Okul flamasını 11. Sınıf 1.’si Ayşen GÜRSOY ‘a teslim etmesiyle flama teslim töreni gerçekleştirilirken bu yıl mezun olan 54 öğrenci mezuniyet belgelerini ise sahnede anne ve babalarının ellerinden aldı.

 

TÖRENİN EN HEYCANLI ANINDA KEPLER HAVAYA

Mezuniyet Töreni tüm öğrencilerin biraraya gelerek ellerindeki rengarenk dilek balonlarını gökyüzüne bırakmasıyla devam ederken, tüm keplerin havaya atıldığı sahneyle hafızalara kazındı.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bahçeşehir Koleji Ordu Giresun Enver Yücel Kampüsünde düzenlenen törenle mezuniyet mutluluğu ORDU UĞUR ANADOLU LİSESİ MUHTEŞEM TÖRENLE İLK MEZUNLARINI UĞURLADI bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi