Önceliğimiz; daha rahat ve daha huzurlu yolculuk yapmak olacak

Önce müşteri memnuniyeti
Bu haber 2016-06-07 18:27:50 eklenmiş ve 2804 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak 106 Nolu Şehiriçi  Kooperatifinin müşterilerinin daha rahat ve huzurlu gitmesi için araçlarını büyüttükleri görüldü.

 

 

Bulancak Şemsettin ve Kuşluhan Mahallesine hizmet veren 106 Nolu Şehiriçi Kooperatif araçlarının zaman içinde tümünün büyüyeceği ve küçük araçlardan müşterilerini kurtaracaklarını söylediler. Yeni mahalle olan ve Bulancak genelinde birçok esnafın konakladığı yaşadığı Şemsettin ile Kuşluhan Mahallesi sakinlerinin evlerine gitmelerinde ve yaptıkları eksiklerini daha rahat taşıyabilmek adına mevcut küçük araçlarını büyük minibüslerle değiştirdiler. Kooperatif Yöneticilerinden Zeki Günaydın, yeni ilk büyük aracı alan Şahin Cürgül ve Kooperatif müşteri ve sıra sorumlusu Dursun Arslan bulancakhaber.net objetiflerinin karşısına geçerek “önce müşteri memnuniyeti” dediler.

 

Bulancak Hükümet Konağı arkasından kalkış yapan ve yeni büyük araçlarla daha rahat ve huzurlu giden yolcuların memnuniyeti ve huzurlu bir şekilde araça binmeleri bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdılar.  

 

 

Bulancak 106 Nolu Şehiriçi  Kooperatifinin bölge halkı adına hizmetlerinin devam edeceğini, tüm araçlarını büyüterek yolcularının önümüzdeki yaz günlerinde daha huzurlu, rahat ve mutlu yolculuk yapacakları müjdelediler. 

 

 

ETİKETLER : 106 nolu koperatif şehir içi Önce müşteri memnuniyeti Önceliğimiz ; daha rahat ve daha huzurlu yolculuk yapmak olacak bulancak haber giresun haber bulancak zeki günaydın şahin cürgül dursun arslan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi