ÖZEN KİTAP KIRTASİYE’DEN 3. GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Özen Kitabevi-Kirtasiye ile Yayınevi üst düzey yetkilileri Bulancak’ta
Bu haber 2016-06-04 23:01:43 eklenmiş ve 2482 kez görüntülenmiştir.

 

 

Özen Kitap Kırtasiye Bulancak'ta üçüncüsünü düzenlediği geleneksel  kahvaltı etkinliğini  04.haziran 2016 Cumartesi günü Doğa Piknik’te gerçekleştirdi.

 

 

 

Koza Yayınları - Mavi Yunus Yayınları ve Karslıoğlu (brons nova color markaları) ile Özen Kitap Kırtasiyenin Geleneksel 3. Kahvaltı etkinliğine katılarak ürünlerini sergilediler. Koza Yayınlarından Karadeniz Bölge sorumlusu Orçun Ergüven Yayınevi Yönetim Kurulu üyesi Gönül  Bayram Yayınevi yazarlarından Zeliha Güneşdemir   Karslıoğlu firması Yönetim Kurulu üyesi Zafer Tuzcu ve  Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet  Eren’ın katılımıyla  09.30-15.00 saatleri arasında Doğa Piknik’te buluşarak ürünler hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

 

 

 

Özen kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara yaptığı açıklamalarda ise şunlara değindi. Kara, “üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel kahvaltı etkinliğimize katılım çok güzeldi. Öncelikle katılımcılara İstanbul dan gelen Karslıoğlu Ankara’dan Koza Karaca Mavi Yunus firmalarına çok teşekkür ederim. Eğitim sektöründe 27 yıldır hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimizi Kırtasiye ve Kitabevi olarak sürdürmekteyiz.Eğitimdeki her türlü yeniliği takip etmekteyiz. Okuyucularımız ile eğitimcilerimiz buluşturarak ürünlerin nitelik ve nicelikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorduk.  Hem bizim, hem de okul öncesi eğitimcilerimiz bilgi sahibi oluyorlar.Okul öncesi kitapların içerikleri,yine okul öncesi anasınıfı Kırtasiye malzemeleri hakkında bilgi sahibi olunuyor. İlçemize gelen Konuklarımızın Bulancağı çok beğendiği ve yine gelmeyi planladıklarını söylediler. Bu da Turizm açısından Bulancak için bir katkıdır.Bu katkıları sunmaktan onur ve gurur duyarız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ÖZEN KİTAP KIRTASİYE 3. GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ Özen Kitapevi Kirtasiye ile Yayınevi üst düzey yetkilileri Bulancak’ta bulancak haber giresun haber bulancak ahmet kara yayınevleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi