Alkışlar; Bulancak Barbaros İlkokulu okul aile Birliğine

Organizasyonda öğrenci mutluluğu düşünüldü...
Bu haber 2016-06-04 09:22:29 eklenmiş ve 3744 kez görüntülenmiştir.

 

 

03. Haziran Cuma günü Bulancak Barbaros İlkokulu bahçesindeki mezuniyet töreninde, okul aile birliğinin organize ettiği ve önce öğrenci düşüncesiyle hareket etmesi ve ikramlarda bulunması velilerden ve öğrencilerden büyük alkış aldı.

 

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Barbaros İlkokulu bahçesinde 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenin de, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen müzik şenliği ve ikramlar öğrenci ve velilerin büyük takdirini topladı.

 

 

 

Barboros İlkokulu Bahçesi’nde ki çocuklar kadar velilerinde yoğun ilgi gösterdiği meziniyet töreni oldukça kalabalıktı. Bulancak Barbaros İlkokulu okul aile Birliği Başkanı Selçuk Türkmen ve Yönetim kurulu üyelerinin hazırlattığı ikramları bizzat kendi elleriyle öğrencilere sundular. Okul Aile Birliğinin hiç bir üçret talep etmeden Müzik programı ve ikramlarda bulunulması 4. Sınf öğrencilerinin unutamayacakları bir gün olarak hafızlarına yerleştiği görüldü.  Ayrıca program sonunda da dondurma ikramının yapılacağını belirtmeleri çocukları oldukçe memnun ve mutlu ettiği belirtildi.

 

 

 

Öğleden sonra okuldan ayrılmayarak öğrencilerin karınlarını doyuran Okul Aile Birliği,  öğrencilerin doyasıya eğlenmelerini sağladılar. Bu güzel ve heyecan dolu anları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. kimi hatıra fotografı çektirdirdiler kimi ise ilk sınıfları olan ana sınıfının önünde 4. sınıf öğretmenleriyle birlikte fotoğraf çektirdiler. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Alkışlar ; Bulancak Barbaros İlkokulu okul aile Birliğine Organizasyon da öğrenci mutluluğu düşünüldü bulancak haber giresun haber bulancak selçuk türkmen
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi