Fatma Fatoğlu: Gayrimenkulde Ankara'daki güvenin adı;

Borsem VIP gayrimenkul danışmanı hemşerimiz Fatma FATOĞLU
Bu haber 2016-06-01 18:25:30 eklenmiş ve 4045 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nın ortaklaşa düzenlediği kurs ve sınavı başarıyla tamamlayarak Gayrimenkul Danışmanlığı Sertifikası'nı alıp emlak sektörüne adım atan Fatma Fatoğlu, Ankara'da karadenizlilerin ilgi odağı oldu.

 

Karadeniz'in tanınan ve sevilen ailelerinden olan ve sanayici armatör merhum Ahmet Fatoğlu'nun kızı Fatma Fatoğlu, bir kaç proje ve ufak çaplı firmalarda çalıştıkdan sonra emlak sektöründe Ankara'nın en büyük firmalarından olan ve bünyesinde son derece deneyimli ekibi barındıran BORSEM VIP / BEYTEPE şubesinde meslek hayatına devam etmekte olduğu görüldü.  

 

Ofisin lokasyonu itibariyle İncek, Gölbaşı, Ümitköy, Yaşamkent ve Bağlıca semtlerinde ve Yapracık Köyü civarında aktif olarak geniş bir portföyle hizmet vermekte olan, önce müşteri güveni ve memnuniyeti ilkesiyle çalışmakta olan hemşerimiz Fatma Fatoğlu, bu güven ve profesyonel hizmeti başarıyla bütünleştirerek istekleriniz doğrultusunda yardımcı olacağını belirtti. Her geçen gün portföyü ve müşteri yelpazesini genişleterek yoluna devam etmekte olan Bulancak ilçesinin sevilen sayılan ailelerinden Fatma Fatoğlu Ankara da adeta marka ve güvenin adresi olduğu öğrenildi.  

 

 

Geçen günlerde yeğeni Kübra Fatoğlu ve Av. Ertekin Aksüt'ün nikah töreni için memleketine gelen Fatma hanım, başarılı bulduğu bulancakhaber.net genel yayın yönetmeni Mehmet Yaşar'ın görüşme talebini geri çevirmeyerek kısa bir röportaj yapma imkanı buldular. bulancakhaber.net Fatma Fatoğlu’na yıllarca Fatoğlu şirketler gurubunda yöneticilik yapmış, Bulancak Ticaret Odası  ve Giresun Ticaret Odası Girişimci Kadınlar Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Fatoğlu'na başkentimizde emlak sektöründe başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Fatma Fatoğlu : Gayrimenkulde Ankara'daki güvenin adı ; Borsem VIP gayrimenkul danışmanı hemşerimiz Fatma FATOĞLU mehmet yaşar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi