

Karadeniz’in en büyük, Türkiye'nin 3. en büyük bölge medya şirketli Haber Medya Grubu’nda Bulancaklı genç önemli bir göreve getirildi.
Bulancaklı hemşerimiz Onur Nurdemir, Bulancak Gazete Egemen’de başladığı gazetecilik mesleğini yaklaşık 4 yıldır Samsun’da devam ettiriyordu. Bir dönem İhlas Haber Ajansı’nın Bulancak ve Piraziz Sorumlu olan Nurdemir, Giresun ve Bulancak’taki basın hayatına nokta koyarak Samsun’a yerleşmişti. Burada da basın ile iç içe olan Onur Nurdemir, Samsun’da daha önce başka bir yayın grubunda İnternet Editörü olarak göreve başlamış ve 2016 yılının ilk gününden bu yana Karadeniz’in en büyük, Türkiye'nin 3. en büyük bölge medya şirketli Haber Medya Grubu’nda görevini başarıyla devem ettirmişti.
Samsun’daki Haber Medya Grubu’nda Web Editörü olarak göreve başlayan Nurdemir, kısa bir süre önce Grubun İnternet Servisi Sorumluluğuna terfi etti öğrenildi.
bulancahaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Haber Medya Grubu’nda Web Editörü görevini başarılı bir şekilde yerine getirerek ve aynı grupta, Grubun İnternet Servisi sorumluluğuna getirilen Bulancaklı hemşerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
|
|