Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun 13. ANMA

Böyle mi koordine ediyorsunuz?
Bu haber 2016-05-27 22:51:43 eklenmiş ve 3330 kez görüntülenmiştir.

Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun 13. Anma Günü Etkinlikleri kapsamında bugün saat 10:30'da Küçüklü Köyünde Bulancak Belediyesinin organize ettiği, Bulancak İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde mezarı başında gerçekleştirilen anma programının ikinci bölümü saat 13:30'da Bulancak Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Meydanı’nda gerçekleştirildi.

 

 

Sizin anlayacağınız Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu programı Bulancak İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne verilerek organize edildiği görüldü. Kurdoğlu Hacı Hafız Meydanı’nda yapılan programa ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, CHP İlçe Başkanı Reşat Özdemir, ve vatandaşın çok ilgi göstermediği bulancakhaber.net objektiflerine program böyle yansıdı.

 

Program saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Ardından aile adını konuşmalarını gerçekleştiren Hacı Hafız Zeki Kurdoğlu'nun torunu ve evlatlığı Gültekin Kurdoğlu, “Milli Mücadele kahramını dedem Hacı Hafız Mustafa Zeki efendi 1. Dünya harbi ve kurtuluş savaşında boynunda kur’an bir elinde silah ile düşmana karşı savaşan bir mücahittir. Kosava dan Batum’a, Samsun dan Medine’ye uzanan bir çok bölge de vaizlik miting hatipliği cephede komutanlık yapan dedemi 1 Mayıs 1954 de kaybettiğimizde ben Endüstri Meslek Lisesi öğrencisiydim”  diyerek program için hazırladığı 4 sayfalık notunu okudu. Bulancakhaber.net olarak önümüzde ki günlerde bu yazının devamını köşe yazısı olarak okuyucularımızla paylaşacağız. Programda daha sonra bir konuşmada Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör yaptı.

 

 

 Program Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ilahi dinletisi ve Bulancak AİHL Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Hıdır'ın dualarının ardından kurupasta ve meyve suyu ikram edilerek tamamlandı.

 

 

bulancakhaber.net’ın programda bir konuşma yapan ve program süresince Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun torunu ve evlatlığı olan Gültekin Kurdoğlu’nun konuşmasına kadar 3.sırada oturduğu, konuşma yapmak için kalktığında ise yerinin dolması sonucunda konuşma sonrasında yantaraftan kendisi bir tabure alarak aynı yerin sonuna oturması bu programı organize edenlerin nasıl bir düşünce ile program yaptıkları konuşuldu. Programa başka bir programa katılmak üzere müsade isteyen Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör’ün ayrılmasıyla duayı öntarafa gelerek yakasında gururla taşıdığı madalya ile kalan kişilerle birlikte programı tamamladığı objektiflerimize yansıdı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu nun 13. ANMA Böyle mi koordine ediyorsunuz ? gültekin torun evlatlık belediye müftü bulancak giresun haber bulancak haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi