Değerlerimize böyle mi sahip çıkacağız?

Milli Mücadele Kahramanımızın anılmasına dakikalar varken kabri temizlendiği görüldü
Bu haber 2016-05-27 14:36:08 eklenmiş ve 2175 kez görüntülenmiştir.

Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun 13. Anma Günü etkinlikleri kabri başında Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından görevlendirilen Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla başladı.

 

 

Her yıl 27 Mayıs tarihinde kabri başında anılarak başlayan törende, Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu için bir araya gelen protokol ve misafirlerin bu yıl kabri başında görülmedi. Milli Mücadele Kahramanımızın hayatının ve yaşantısının anlatılarak başlanan programların olmadığı Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nu Bulancak Sabiha Raşit Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin kabri başında gelmesiyle başladı.

 

Oysa daha önce ki yıllarda önce Küçüklü köyü Merkez Camii önünde Bulancak ve Giresun’dan ve yurt genelinden gelen misafirlerin katılımıyla Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu anlatılırdı. Hayatı ve yaşadıkları şehrin ileri gelen kişileri tarafından anlatılarak başlanırdı. Sonra hepbirlikte küçüklü köyü aile kabristanlığında ki kabri başına gidilerek Giresun ve Bulancak'tan görevli müftülük personeli ve ileri gelenleri ile dualar okunurdu.

 

 

Bu yıl sadece Torunu ve evlatlığı Gültekin Kurdoğlu, torunları Rüştü ve Mustafa Zeki Kurdoğlu kabri başında görüldü. Bulancak Belediyesinin programları devralmasıyla birlikte, önce adı var olan ama görüntüde Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’na yakışmayan Meydanı’nda bir günlük meydan olacak alanda anma programı yapılacak. Yaptıkları anoslarda bile “ Eski Camii yanında Kurdoğlu Meydanı'ndaki etkinliklerle devam edecektir” sözleri bu alanın bölge halkı tarafından tanınmadığını ve Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun sadece bir binanın yan yüzünde levhadan ibaret olduğunu açıkça göstermektedir.

 

 

bulancakhaber.net’in erken saatlerde kabri başına gittiğinde Milli Mücadele Kahramanımız Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun Torunu ve evlatlığı 78 yaşında ki Gültekin Kurdoğlu’nun kabrini yeni temizlediğine şahit olduk. Bulancak Belediyesi tarafından anoslar yapılan ve kabri başında anılacak olduğu belirtilen Milli Mücadele Kahramanımızın anma saatine dakikalar varken 78 yaşında ki torunu, evlatlığı tarafından temizlenmesi bizleri çok derinden üzdüğünü belirtmek isteriz. 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Değerlerimize böyle mi sahip çıkacağız ? Milli Mücadele Kahramanımızın anılmasına dakikalar varken kabrinin temizlendiği görüldü bulancak haber giresun haber bulancak gültekin mustafa zeki rüştü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi