Seyirci değil gönüllüyüz

Giresun Uğurluları ve Sosyal Ben Akademi Temsilcisi Eren Şenkal ve arkadaşları
Bu haber 2016-05-26 23:20:43 eklenmiş ve 2448 kez görüntülenmiştir.

Seyirci değil gönüllüyüz diyerek yola çıkan Giresun Uğurluları ve Sosyal Ben Akademi Temsilcisi Eren Şenkal ve arkadaşları İlayda Su Yılandiloğlu, Buğracan Turalı, Bilge Ergalan, Şevval Murteza ve Minel Topuz, bu kez de yeni bir projeyle Giresun’u tanıtma yolunda adım attılar. Türkiye de bir ilki gerçekleştirecek gönüllülük ile turizmin buluştuğu Voluntourism (Gönüllü Turizm) anlayışı ile Türkiye’de ilk kez Sosyal ben Akademi ve Giresun uğur Anadolu Lisesi İşbirliği ile hayata geçirilen proje ile Ege Bölgesinden ilimize gelecek olan öğrenciler seyahat ederken gönüllü olarak da çalışma imkânı bulacak. Proje kapsamında Giresun’un Uğurlu öğrencileri kültürlerin buluşması kaynaşma ve paylaşma zamanı diyerek Egeli arkadaşlarını Giresun Kulakkaya yaylasında ağırlayacak Giresun ve yörenin kültürünü, yaşama şeklini, yayla ve köy hayatını tanıtacak. Egeli Uğurlular da hem öğrenecek hem de yöre halkı ile çalışarak kültürümüzü yerinde deneyimleyecek.

 

Ulusal basınında yakından takip ettiği bu proje tamamen kendi imkanları ile başaran Eren Şenkal ve arkadaşları 6 Haziran da ilimize gelecek olan misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bize böyle gençler lazım diyor ve buradan onlar adına bizde yetkililerimize ve Giresun halkına sesleniyoruz.  Bu gençlere hep birlikte destek verelim onların pişirdiği bu güzel yemeği hep birlikte masaya koyalım ve Giresun’umuzu bütün dünyaya tanıtalım.

 

 

 

ETİKETLER : Seyirci değil gönüllüyüz Giresun Uğurluları ve Sosyal Ben Akademi Temsilcisi Eren Şenkal arkadaşları bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi