Milli Sporcu, A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu

Giresun'u çok sevdim, benim için çok özel yeri var dedi.
Bu haber 2016-05-26 22:59:07 eklenmiş ve 3472 kez görüntülenmiştir.

Giresun’da vatanı görevini yapan Milli Yelken Sporcusu Bahadır Ekin, vatani görevini yaptığı Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığı döneminde Giresun Ahmet İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde burnundan ameliyat oldu.  

 

 Kısa dönem askerliğini yapmak üzere Giresun’a gelen Türkiye Milli Yelken Takım sporcusu Bahadır Ekin, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi KBB Uzm. Dr. Ahmet Burçin Sarısoy'a ameliyat oldu. Milli sporcunun ameliyat öncesinde Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Tuncer Öztürk ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, askerimize, milli sprocumuza moral vermek üzere ziyaret gerçekleştirdiler. 

 

 

2004 yılında Türkiye Milli Yelken Takımına seçilen ve o yıl Türkiye’yi İsveç’te Avrupa Şampiyonası’nda teslim eden, o dönemde Türkiye’nin en iyi derecesini kazanan başarılı Milli sporcu unvanı yanı sıra, yelken hakemi, yat yarış kaptan unvanı bulunan Bahadır Ekin, yapılan ziyaret den dolayı çok mutlu olduğu görüldü.

 

 

 

 Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda ameliyat sonrası kısa dönem yaptığı askerliğininde bittiği öğrenilen Milli Sporcunun Giresun’dan ayrıldığı öğrenilirken ameliyat öncesinde yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiği öğrenildi.

 

 

 

ETİKETLER : Giresun'u çok sevdim benim için çok özel yeri var dedi Milli Sporcu A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu tuncer öztürk mehmet yaşar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi