Durmuş, “ artık bizim gibi lahmacun satan yok

“Tarihi Haman”yanında ki Tuğrul Yavuz Pide ve Selçuk Durmuş
Bu haber 2016-05-25 19:11:10 eklenmiş ve 3334 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak’ın sevilen ve afızalarına bisikleti ile kendine has tahta sandığı ile uzun yıllar lahmacun satışı yapan Selçuk Durmuş terfi ettiği bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Uzun yıllar bisikleti ve tahta sandığı ile spor müsabakaların olduğu toplu alanlarda, salı pazarında, toplu oturulan kapalı ve açık alanlarda, karnınız açıktığında sesisini duyarak mutlu olduğumuz Selçuk Durmuş , önlüğü beline takarak fırının önüne geçti.

 

 

Bulancak Şehir merkezinde “Tarihi Haman”yanında ki Tuğrul Yavuz Pide’de görüntülediğimiz evli ve iki çocuk babası olan Selçuk Durmuş, geçmiş yıllarda lokantaların sayılı olduğu ve yemek evlerinin olmadığı tarihlerde müşterilerinin ayağına kadar giderek o zamanlarda beklenen kişisi olarak hafızalarımızda yer edinmişti. Durmuş’u fırın önüne geçerek bu sefer lahmacun yaparken ve fırına atarken göründüledik. Durmuş, “ artık bizim gibi lahmacun satan yok.  Şimdi evlere, iş yerlerine veya nereye isterlerse belli bir sayı ile “Tarihi Haman”yanında ki Tuğrul Yavuz Pide’sizlere servis yapıyoruz. Bisiklet tarih oldu. Motosikletli kuryeler ile daha hızlı sıcak servis ile lahmacunlarımız müşterilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

 

 

 

Öte yandan 30 yıldan bu yana birlikte çalıştığı ve çok iyi tanıtığı Selçuk Durmuş işe çalışmanın ayrıcalığını yaşayan işletme sahibi Tuğrul Yavuz, Selçuk Durmuş’un uzun yıllardan bu yana pide ve lahmacun sektörün içinde olduğunu ve kendisi ile çalışıyor olmaktan çok memnun olduğunu belirtti. 

 

ETİKETLER : Tarihi Haman yanında Tuğrul Yavuz Pide ve Selçuk Durmuş Durmuş artık bizim gibi lahmacun satan yok bulancak haber giresun haber bulancak selçuk durmuş tuğrul yavuz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi