5 yol ağzı olan bölgeye, yolun ortasına Bulancak Belediyei Resmi Araç park yeri gösterdi.

Adaletin simgesi, bulunduğu bölgeye adını veren “TERAZİ ÇEŞMESİ”ni gün ışığına çıkarın
Bu haber 2016-05-18 19:03:58 eklenmiş ve 3179 kez görüntülenmiştir.

Kamu hizmeti veren Bulancak-Giresun Dolmuş Belediye aracına bir saatlik zaman dilimde, 10 dakika durmasına Cumhuriyet Meydanı’nda izin verilmedi.

 

 

Bulancak Atatürk Caddesi üzerinde Gürsoy Eczanesi, Ziraat Bankası ve Balıkçı Aydın’in hemen önünde bulunan araç bekleme ceplerinde Bulancak Belediyesine ait ve kamu hizmeti veren dolmuş aracına izin verilmemesi hayretle karşılandı. Oysa bu bahse konu olan alanlarda kimi araçlar var ki mesai saatinde gelip akşam mesai bitimine kadar özel park alanı gibi kullanılıyor. Oysa burada en fazla 5-10 dakika beklenilmesi gerekmiyor mu? Kaldı ki bu alana bile park yapmayın reklam dubasını koyacak kadar da görüntü veren alanda kamu hizmeti veren bir arac için bekleme yapılmasına kim neden izin vermediği merak konusu oldu.

 

Adı üzerinde Belediye Dolmuş aracının Belediye karşısından veya hemen yanıdan kalkacak bir düzen yapamayan yetkililer, dün kendi kendine yanan ve tehlike saçan trafonun altına aynı şekilde bir tahlike veya kablo düşse burada yaşanacak söylemeye bile dilimizin varmadığı bir gerçekle karşı karşıya kalırsak kim sorumlu olacak.

 

 

Kaldı ki, Bulancak’ın çirkinlik abidesi niteliği taşıyan Osmanlı dönemine ait Terazi Çeşmes’nin hemen önünde kalkış yapacağı ve diğer resmi araçlarında burada park yapacağı çalışması ve düzenlemesine bir anlam verilemedi. Oysa bu alanın, Bulancak halkının terazi çeşmesinin gün yüzüne çıkartılması beklenirken yetkililerin çirkinlik abidesi direği kaldırmadıkları gibi direğin önüne bir de Resmi Park alanı ibaresini yapmaları bu nasıl bir çalışma dedirtti.

 

Kültür Bakanlığı'nın koruma altında olduğunu bildiğimiz fakat hiçbir yetkilinin bu konuda açıklama yapmadığı ve gün yüzüne çıkarmak istemediği Terazi Çeşmesi’nin etrafının yeşillendirilerek kurtarılması beklenirken bu 5 yol ağzı olan bölgeye, yol ortasına Belediye Resmi Araç park yeri göstermesi ne kadar doğru olduğu orada ki esnaflar arasında tartışma konusu oldu.

 

 

Adeta yolun içine yapılan bu durağın, elektrik trafosunun dibine, hemde geçen gün durup duruken yanan elektrik trafosunun dibine koyan zihniyete ne demeli sizce. Bu kadar da vurdum duymazlık olmaz dedirtten görüntüyü siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

1 saatlık zaman diliminde Cumhuriyet Meydanı’nda kamu hizmeti veren Bulancak-Giresun Belediye Dolmuş aracını 10 dakika bekletemeyen yetkilileri bu yanlış çalışmadan dönülmesi gerektiğini belirtir, Terazı Çeşmesini gün ışığına çıkarak çalışma yaparak haber yapmak istediğimizi duyururuz.

 

 



 

 

ETİKETLER : 5 yol ağzı olan bölgeye yolun ortasına Bulancak Belediyesi Resmi Araç park yeri gösterdi Adaletin simgesi bulunduğu bölgeye adını veren “TERAZİ ÇEŞMESİ” gün ışığına çıkarın bulancak haber giresun habe
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi