işletmesini tütün ve sigaradan uzak tutan esnaflara teşekkür

Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.
Bu haber 2016-05-17 01:45:56 eklenmiş ve 2414 kez görüntülenmiştir.

Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak ilçe sınırları içerisinde sigara denetimi görevli bulancakhaber.net objektiflerine çalışma yaparken yansıdılar.

 

 

Giresun Toplum Sağlığı memurları  Mehmet Toraman ve Dursun Ali Koç, Bulancak merkezde kapalı alanı bulunan bir iş yerine yaptığı denetimler objektiflerimize böyle yansıdı. Giresun genelinde ve sınırları içerisinde sürekli denetimlerin devam ettiği ve Bulanca’ta yapılan denetimlerde 4207 sayılı kanunda yer alan maddeler hakkında bilgilendirmelerin devam ettiği görüldü.

 

 

Giresun Toplum Sağlığı memurları  tarafından yapılan denetimlerde kapalı alanlarda tütün ve tütün mamullerinin tüketilmesinin önüne geçilmesi amacı ile yapılan denetimler olumlu sonuçlar vermeye devam ederken denetimlerin aynı şekilde devam edeceği öğrenildi. Kontrollerin başta kahvehaneler olduğunu belirten ekipler, özel mülkler hariç, kapalı olan tüm alanlarda, kamu dairelerinde, özel işletmelerde, binaların kapalı alanlarında ve toplu taşıma araçlarında sigara kullanımına karşı sürekli olarak kontroller gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Denetime tabi işletme ve diğer kapalı alanlarda herkesin görebileceği yerde 50x70 ölçüsü ebatlarında ‘’Sigara içilmez’’ levhasının bulundurulmasının zorunlu olduğunu vurgulayan denetim ekipleri son zamanlarda yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını belirttiler.

 

Denetim ekipleri, kriterlere uyan, işletmesini tütün ve sigaradan uzak tutan ve gerekli düzenlemeleri yapan esnaflara teşekkür ederken denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğinin belirttikleri öğrenildi. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : işletmesini tütün ve sigaradan uzak tutan esnaflara teşekkür Denetimlerin aralıksız Mehmet Toraman Dursun sonay Ali Koç olarak devam edeceği öğrenildi bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi