Samsung CEO'su DHKim adı bol fındıklı çikolata ile yazıldı

Samsun üst düzey yetkilileri ve Yaşarlar Grup
Bu haber 2016-05-12 23:45:41 eklenmiş ve 4411 kez görüntülenmiştir.

Samsung Türkiye CEO'su Karadeniz Bölgesi'nde Samsun ailesine katılan Yaşarlar Grup Mağazalarını ziyaret etti.

 

Karadeniz bölgesinde Samsun, Ordu, Giresun Trabzon ve Merkez Bulancak olmak üzere Mağazaları bulunan Samsung Yaşarlar Grup’a ziyaretler gerçekleştiren Samsung Türkiye CEO'su DHKim,Türkiye Direktör'u Mert Gürsoy, Mağaza Geliştirme Bölüm Başkanı Mert Sazan ve Samsung üst düzey yetkilileri objektiflerimize böyle yansıdılar.

 

 

Daha önceden Samsung İtayla CEO’su olan ve Türkiye CEO'su görevine yeni başlayan DHKim ve beraberinde ki Samsung üst düzey yöneticilerinin Karadeniz de Samsung ailesine hızlı bir giriş yapan Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar ile bir araya gelerek Mağazaları hakkında bilgi aldıları öğrenildi. Yaşarlar Grup Samsung Mağazaları bulundukları illerde en güzel noktalarda ve en yoğun caddelerde Samsung Mağazaları’nı açtıkları görüldü.  

 

 

Özellikle Giresun Mağazası’nda gerçekleşen ziyarette Giresun meşhur tel kadayıf tatlısı,Giresun meşhur Fındığı ikram edildi. Samsung Türkiye CEO'su DHKim’e, Murat Yaşar Giresun’da özel olarak Fındıkçım’da çikolatalarla adı yazılan bol fındıklı çikolata ikramı unutulmayacak bir an olarak akıllara yerleştiği objektiflerimize böyle yansıdı.   

 

 

Öte yandan günün ilerleyen saatlerinde Karadeniz sahil boyunca Samsun, Ordu, Bulancak merkez ve Giresun da yapılan ziyaretlerden sonra Trabzon da ki mağazayı görmek için misafirler Giresun dan ayrıldılar. Samsung Türkiye CEO'su DHKim,Türkiye Direktör'u Mert Gürsoy, Samsung Mağaza Geliştirme Bölüm Başkanı Mert Sazan ile üst düzey yetkililerin Yaşarlar Grup  ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar ile birlikte Trabzon’a gittiği ve Samsung ailesine Samsung Yaşarlar ’ın katılmasından dolayı memnun kaldıkları vurgulandı.  

 

ETİKETLER : Samsung üst düzey yetkilileri ve Yaşarlar Grup CEO'su CEO DHKim adı bol fındıklı çikolata ile yazıldı mert gürsoy sazan murat yaşar direktör bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi