Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu sene 4.sü düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası'na rekor düzeyde katılım sağlandı. Turnuvanın teknik toplantısı ve Fikstürü geçtiğimiz hafta çekildiği açıklandı.
Toplam 7 grupta 34 takımın mücadele ettiği turnuva 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 17.30'da Piraziz İlçe Milli Eğitim Md. ve Cezaevi takımlarının karşılaşması ile başladı.
Son şampiyon Gençlikspor ise 29 Nisan 2016 Cuma günü olan ilk müsabakasında zorlu rakibi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü 2-1'lik skorla geçmeyi başardığı öğrenildi.
Toplam 3 set üzerinden yapılan grup maçları 24 Mayıs 2016 tarihine kadar süreceği, bu tarihe kadar gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar bir üst tura çıkacaklar. Toplam 100 karşılaşmaya sahne olacak turnuvada final müsabakaları 07 Haziran 2016 Salı günü gerçekleştirileceği Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklandı.
Toplam 7 grupta 34 takımın mücadele ettiği turnuva da E Grubunda Giresun Üniversitesi, Görele Devlet Hastanesi, Giresun Ziraat Bankası, Keşap ÇPL ve Bulancak Karadenizspor Kulübü Voleybol takımlarının mücadele edeceği öğrenildi. Bulancak Karadenizspor Kulübü Voleybol takımının E Grubun da mücadele verdiği ilk maçını Keşap ÇPL ile karşılaştığını ve 2-0 yenerek turnuvada iddaali takım olduğunu gösterdi.
bulancakhaber.net Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu sene 4.sü düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası’nda mücadele veren tüm takımlara başarılar diledi.
|