Bulancak’ın Medar-ı iftiharı, Engin Soğutma

Cevdet Engin, her ürettiği dolapta alın teri ve parmak izinin olduğunu söyledi
Bu haber 2016-03-21 18:34:52 eklenmiş ve 1536 kez görüntülenmiştir.

Bulancak sanayısınde sessiz sedasız tek başına mücadele veren, Bulancak’ın Medar-ı iftiharı Engin Soğutma Bulancak’ın markası olduğunu biliyor muydunuz?

 

 

Üretime yönelik çalışmalarıyla ve ürettiği birbirinden değerli soğuk hava dolapları, soğuk hava tezgahı ve diğer tezgah çeşitleriyle adeta Bulancak’ta bacasız sanayi olarak nitelendirilen “ENGİN SOĞUTMA” işletme sahibi Cevdet Engin, her ürettiği çalışmada alın teri ve her dolapta parmak ve el izi olduğunu belirtti. Türkiye genelinde birçok bölgede yaptığı işlerle kendinden söz ettiren ve aranan, kabul gören “ENGİN SOĞUTMA”  işinde uzman ve kaliteyi yakalamış marka olmuş ürünlerinin muhafaza edilen dolapları ürettiği öğrenildi.  

 

 

Bulancak Sanayisi’nde mütevazi iş yerinde yaptığı ürünleri tek tek kontrol eden ve birinci sınıf malzemelerden birbirinden güzel modern tasarımlarıyla yaptığı ürün yelpazesi ile dikkatlerini üzerine çekiyor. İşletme sahibi Cevdet Engin atölyesinde kimi zaman kaynak makinesi, kimi zamanda montaj esnasında yapılan ürünlerinkontrolunde objektifler,mize yansıdı.  Bulancak Sanayi sitesinde bacasız fabrika olarak gördüğümüz “ENGİN SOĞUTMA”  firmaların aradığı soğuk hava dolapları, tezgah ve diğer çeşitleriyle, ayrıca mobilya modelli dolaplarıyla Bulancak’ta üretime yönelik çalışmasıyla marka olmuş durumda.  

 

 

 

Bulancak Sanayisi’nde kendi ayakları üzerinde, tamamen kendi öz kaynağı ile üretimi olan çelik tezgah ve çelik soğuk hava dolaplarıyla ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve hatta ülke ekonomisinde katkı sağlayan “ENGİN SOĞUTMA” ne yazık ki 2. Organize sanayide yer bulamadığını üzülerek belirtti. Bulancak Sanayi Sitesin de mücadele veren ve birbirinden farklı özel tasarımlı soğuk hava depoları ile tezgahlarını üreten, üretime yönelik çalışmalarıyla yaptığı işleri modelleri beğenilen Bulancak’ın markası “ENGİN SOĞUTMA” Türkiye de Bulancak’ın Medar-ı iftiharı ve ismi oldu.

 

 

“ENGİN SOĞUTMA”  işletme sahibi Cevdet Engin, Türkiye’nin neresinde olursa olsun yeni açılacak olan iş yerinin konumuna ve durumuna göre tezgah çizimini yaparak birinci sınıf malzemeden elde edilen soğuk hava dolapları, soğuk hava tezgahı ve diğer tezgah çeşitlerini 2 yıl garantı vererek müşterilerine hizmet verdiğini açıkladı.

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, işletme sahibi Cevdet Engin söylemek istemese de Türkiye’de bu işi yapan ilk üç firma arasında isminin geçtiğini yaptığı ve kullandığı malzemeler ile modellerle gösterdiğini vurguladı. Böylesi bir fırmanın Bulancak’ta açılacak olan 2. Organize Sanayisi’nde yer bulamaması ise gerçekten çok büyük bir talihsizlik olarak nitelendirdi. Son olarak Yaşar, böylesi üretime yönelik işletme sahiplerinin il ve ilçe yöneticileri tarafından teşfik edilmesi yer verilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

 

ETİKETLER : Bulancak ’ın Medar-ı iftiharı Engin Soğutma Cevdet Engin her ürettiği dolapta alın teri ve parmak izinin olduğunu söyledi bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi