11 farklı köyden, 11 servisin getirdiği taşımalı öğrenciler ilçe programını başarıyla sundular.

Mahmut Beyaz’ın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yükünü hafifletmesini bekliyoruz.
Bu haber 2016-03-18 21:56:00 eklenmiş ve 2204 kez görüntülenmiştir.

 


18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümü Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu ilçe programını hazırladı.

 

75 Yıl Halk Kütüphanesi salonunda anma programına ilçe protokolu, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, bölge halkı ve öğrencilerle öğretmenlerin katıldığı program, çoşkuyla ve büyük bir beğeniyle tamamlandığı objektiflerimize böyle yansıdı. 18 Mart Şehitleri anma günü şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.  Programda dereceye giren öğrenciler sahneye davet edildi. Şiir dalında 1. Kovanlık Ortaokulu’ndan Özgür Karakaya, 2. İmam Hatip Ortaokulu’ndan Zühal Çakır ve 3. Gazi Ortaokulu’ndan Sena Tiryaki’ye Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan tarafından ödüllerini verilerek objektiflerimizin karşısına geçtiler. Daha sonra Mektup dalında 1. Fen Lisesi öğrencisi Ayşe Asrın Yılmaz, 2. Bulancak Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Su Avcı ve 3. Kovanlık Çok Programlı Lisesi öğrencisi Özge Bulut ödülülerini Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Özhan Mantı tarafından verildi.

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümünü kutlama programında bir müdürün büyük bir okulu idare etmesinin ötesine geçerek TEOG sınavında Türkiye 1.sive 2.sı ile 120 soruya 100 netin üzerinde doğru cevap veren 25 öğrencisiyle başarının tesadüf olmadığını gösteren öğrenciler aynı başarıyı ilçe programında göstermeleri takdir edildi.  

 

11 farklı köyden, 11 servisin getirdiği taşımalı öğrencisi ile 1 tane özel sınıf ve özel servisi toplamda 12 servisli olup 410 öğrencinin ilçe programını sunması ve sadece bir Okul Müdürünün kontrol ettiği programda müdürün bir ara gelen misafirlerimi karşılayacak yoksa içeri girenlerle mi tek tek ilgilenecek arasında kaldığına şahit olduk.

 

bulancakhaber.net,   Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümünü bir Müdür ile idare edilen 410  öğrencinin eğitim gördüğü okulun ilçe programını çoşkulu bir şekilde hazırlaması ve sunmasını takdir ve tebrik ediyoruz.

 

 

Yetkililerin böylesi başarılı bir okulun bir müdürle idare edilmeyeceğini duyuruyoruz. ,   Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Müdürü Mahmut Beyaz’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yükünü hafifletmesini, kendisine yardımcı idareci ekibinin kurmasını yardımcı olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 11 farklı köyden 11 servisin getirdiği taşımalı öğrenciler ilçe programını başarıyla sundular Mahmut Beyaz’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ’nün yükünü hafifletmesini bekliyoruz bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi