18 Mart, Bulancak’ta farklı coşku ve heyecanla kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı.
Bu haber 2016-03-18 20:10:30 eklenmiş ve 1523 kez görüntülenmiştir.

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümü, yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak’ta farklı coşku ve heyecanla kutlandı.

 

Törenlerde ilk olarak, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı. Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda saat 09.30'da başlayan törende, Kaymakam Tayfur Elbasan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Özhan Mantı,  İlçe Jandarma Komutanlığı Kurmay Yüzbaşı Şenol Tayan, Belediye Başkanı Recep Yakar, Komutanlar ve askerler, muharip gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve öğretmenler 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümü programında hazır bulundular.

 

İlk olarak anıta Kaymakam Tayfur Elbasan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Ardından Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Özhan Mantı ve  Belediye Başkanı Recep Yakar çelenk bıraktılar. Program sunan Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç Baş’ın bir dakikalık saygı duruşu duyurusundan sonra, Müzik öğretmeni Özcan Genç’ın eşliğinde İstiklal Marşımızın eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere kursiye Jandarme Teğmen Adil Kaya gelerek bir konuşma yaptı.

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yıldönümü çelenk koyma töreninin sona ermesinin ardından Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’nun ilçe programını hazırladı. 75 Yıl Halk Kütüphanesi salonunda anma programına ilçe protokolu, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, bölge halkı ve öğrencilerle öğretmenlerin katıldığı program çoşkuyla tamamlandı.

 

 

 

 

ETİKETLER : 18 Mart Bulancak ’ta farklı coşku ve heyecanla kutlandı Mustafa Kemal Atatürk Anıtı 'na çelenk konulmasıyla başlandı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi