Pikola gezileri ile “Dünya varmış...

bulancakhaber.net veya Pikola Tur‘u arayın sizi hayallerinizle baş başa bırakalım
Bu haber 2016-02-23 19:29:48 eklenmiş ve 1514 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net veya Pikola Tur ‘u arayın sizi hayallerinizle başbaşa bırakalım .

 

Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı bulancakhaber.net Yayın sahibi ve aynı zamanda TRT yurt muhabiri Mehmet Yaşar ile Devrim Kaymaz bir araya gelerek ilçemiz ve bölgemizin turizmi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

 

Pikola Tur ile kendinize, ailenize dostlarınıza özel bir Karadeniz seyahati planlamak ister misiniz? Sloganı ile hayata sarılan ve gezi planınızda Karadeniz’in özel yaylalarına, kültürüne, tarihine, farklı rotalarına tanıklık edebilir ve bu zengin coğrafyada geçirdiğiniz muhteşem geziden,  hayatınız boyunca anlatacağınız anılarla dönebilirsiniz düşüncesiyle yaşantınız yön veren Pıkola Tur, Bulancak’ta

 

Kurulduğu günden bu yana insan hayatına pozitif bir şekilde dokunan PİKOLA TUR, tatil anlayışınıza 2014 yılından beri yeni bir soluk getiriyor. PİKOLA TUR ile klasik tatil anlayışına alternatif olarak kentlere, farklı kültürlere, doğaya ve vahşi yaşam alanlarına, keşfedilmemiş doğaya, kişilere özel programlarla fotoğraf ve seyahat keyfi yaşatıyor. Bu alternatif yolculuğun danışmanı ise PİKOLA TUR ekibi. Pikola Tur danışmanlığında Karadeniz’in Doğusundan, Batısına, Gürcistan’a dünyanın dört köşesinde hayal ettiğiniz neresi varsa gezebileceğiniz, yaşayabileceğiniz ve fotoğraflayabileceğiniz Pikola gezileri ile “Dünya varmış!” diyeceksiniz... Kişiye özel ve grup turlarının da organize edildiği geziler ile dünyanın her yerine ulaşabilecek ve unutamayacağınız bir seyahate dahil olacaksınız.

 

Tatiliniz boyunca takip edeceğiniz rotadan, konaklayacağınız tesislere, yiyeceğiniz yemekten, dinleyeceğiniz mitolojik hikâyelere, tanıklık edeceğiniz zengin tarihe, size rehberlik edecek ekibe kadar titizlikle planlanan organizasyon sonunda sadece tatil yapmakla kalmayacak, eşsiz manzaralara şahitlik edecek, dört mevsimi bir anda yaşayabilecek, eşsiz fotoğraflar çekecek, ömür boyu hatırlayacağınız anı ve deneyimlere sahip olacaksınız.

 

Pikola Tur vizyonumuz; Müşteri ve çalışan memnuniyetinin en önemli unsur olduğu, alışılagelmiş rotalar eşliğinde kültür, doğa ve tarihle harmanlanmış rotalarla marka olmak.

 

Pikola Tur, misyonumuz; Turizm sektöründe bölgede, öncü bir kuruluş olarak yola devam etmek, gelişimlere açık bir şekilde tüm araç ve ekipmanları hem müşterilerle hem çalışanlarla kullanmak, yapılan işlerin başarılı sonuçları ile iyi referanslar eşliğinde yolunda sağlam adımlarla ilerlemek.

 

Bu noktada  bulancakhaber.net Yayın Sahibi- Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar ile bir araya gelen Pikola Tur Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kaymaz ile bir araya gelerek bundan sonra ki yapacağınız turlarınız için mutlaka bulancakhaber.net veya Pikola Tur ‘u arayın sizi hayallerinizle başbaşa bırakalım.

 

 

 

 

ETİKETLER : Pikola gezileri ile “Dünya varmış bulancak haber net veya Pikola Tur arayın sizi hayallerinizle baş başa bırakalım bulancak haber bulancak giresun haber devrim kaymaz mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi